USB може ли такова чудо да се свърже с оргиналния касетофон
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
USB към касетофона
Collapse
X
-
Re: USB към касетофона
denis69 написа:USB може ли такова чудо да се свърже с оргиналния касетофонFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Може по два начина - с адаптерна касетка или с ФМ трансмитер http://sms.bg/catalog/product_info.p...ts_id=3645ПС - темата вече е разискванаFiat Brava 1,6 16v '96, Fobos
Коментар
-
колега аз сам измислил как да се изкара кабел така че като избереш средни вълни на радиото да свири външно устроиство което си включил.Тоест да работи като външен вход.Трансмитер и аз имам ама не ме кефи звука.Имам малак проблем с махането,че така както е описано във форума не иска да излиза,ама щте ходя във италсервиз да ми го махнат .
Коментар
-
sugarboy написа:Е, хайде сега, не иска да излиза. Многократно е проверено, че излиза точно по описания начин. Просто иска малко търпение. Не давай излишни пари за нещо толкова елементарно.
Коментар
-
Кво е тва USB? MP3 плеър ли? Флаш памет ли? Само порта ли имаш предвид? Адапторната касета спасява положението ако е плеър. Останалото няма как. Тез предаватели освен ако имат порт ама едва ли нещо за 15 лева ще може да разчете инф. и да я предаде. А моно и аз си правя, ама за стерео не ми се занимаваFiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
-
Re: USB към касетофона
denis69 написа:USB може ли такова чудо да се свърже с оргиналния касетофонFiat Bravo 1997 TD100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар