Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

USB към касетофона

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

USB към касетофона

USB може ли такова чудо да се свърже с оргиналния касетофон

Re: USB към касетофона

denis69 написа:
    Всичко може стига да знаеш как.Намери си един електричар и повечко парички и ще стане.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Може по два начина - с адаптерна касетка или с ФМ трансмитер http://sms.bg/catalog/product_info.p...ts_id=3645ПС - темата вече е разисквана
      Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

Коментар

Благодаря за отговора Само не раздрах за какво е този кабел след като е чрез радио предаване на сигнала .

Коментар

denis69 написа:
          .... Само не раздрах за какво е този кабел след като е чрез радио предаване на сигнала .
          :D Хубаво, че не си раздрал ... за кой кабел точно става въпрос
          FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
          ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC

Коментар

колега аз сам измислил как да се изкара кабел така че като избереш средни вълни на радиото да свири външно устроиство което си включил.Тоест да работи като външен вход.Трансмитер и аз имам ама не ме кефи звука.Имам малак проблем с махането,че така както е описано във форума не иска да излиза,ама щте ходя във италсервиз да ми го махнат .

Коментар

Е, хайде сега, не иска да излиза. Многократно е проверено, че излиза точно по описания начин. Просто иска малко търпение. Не давай излишни пари за нещо толкова елементарно.
              Fiat Marea Weekend 1,6 16V

Коментар

sugarboy написа:
                Е, хайде сега, не иска да излиза. Многократно е проверено, че излиза точно по описания начин. Просто иска малко търпение. Не давай излишни пари за нещо толкова елементарно.
                Малко търпение, и да се примири с факта, че ще му излязат мазоли по ръцете. :D /поне лично на мен ми излязоха/

Коментар

В Метро имаше готин (на външен вид) трансмитер за 15лв.
                  Ex Fiat 126P
                  Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
                  Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
                  Alfa Romeo 147 1.6 TS
                  Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Кво е тва USB? MP3 плеър ли? Флаш памет ли? Само порта ли имаш предвид? Адапторната касета спасява положението ако е плеър. Останалото няма как. Тез предаватели освен ако имат порт ама едва ли нещо за 15 лева ще може да разчете инф. и да я предаде. А моно и аз си правя, ама за стерео не ми се занимава
                    Прикачени файлове
                    Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.

Когато целта е всичко и пътят е без значение!

Коментар

Re: USB към касетофона

denis69 написа:
                      Здрасти,Аз си взех от МЕТРО за 54 лева с ДДС FM трансмитер TREKSTOR. Доволен съм. Сигналът се пренася към антената и после си го сслушаш на радиото. Може да се сменяват песните, помни до коя песен е стигнал.Става и с USB Flash памет и с MP3 player, май дории с телефон, но не съм го пробвал. Може да си зареждаш MP# плеъра, докато си свири директно от трансмитера.
                      Fiat Bravo 1997 TD100

Коментар

Working...
                      X