Не намерих такава тема затова пускам нова (сигурен съм, че бях чел нещопо въпроса във форума, ама къде е... )Защо като завали дъжд, ми се прецаква алармата ?Например, като изляза от колата и я заключа с дистанционното, веднага се включва алармата. Та съм принуден да си оставям колата отключена и да разчитам да няма проблеми. Това за щастие не става винаги когато вали, но дъжда е задължително условие.Алармата е евтина, марката е MARK Kaкво да направя ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Аларма + дъжд = проблем. Решение ???
Collapse
X
-
Не знам къде са я сложили, днес ще погледна ида не се учудвам, викаш, ако не е в купето и се мокри и от там да идват ядовете ?pugsy: не е от самото дистанционно, и с двете го прави.А те си заключват колата, но алармата се включва самаслед 5-6 секунди и почва да пищи без спиране.Мога да я оставя така, ама де да знам, ако ми падне акумулатора ?Пък и не е много приятно за останалите.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
trace написа:Не знам къде са я сложили, днес ще погледна ида не се учудвам, викаш, ако не е в купето и се мокри и от там да идват ядовете ?pugsy: не е от самото дистанционно, и с двете го прави.А те си заключват колата, но алармата се включва самаслед 5-6 секунди и почва да пищи без спиране.Мога да я оставя така, ама де да знам, ако ми падне акумулатора ?Пък и не е много приятно за останалите.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар