Здравейте от скоро съм горд собственик на Мареа 1.9ТД100 и днес ми се появи проблем. Слагах си музика-ново цд стъпало и баскаса и се наложи да махна таблото и левите прагове за да прекарам кабелите и след като приключих с всичко и сглобих и като запаля след няколко секунди ми светва лампата на въздушната възглавница и не ще да гасне. Откачих клемата на акумулатора за 15мин обаче пак свети. Възможно ли е да е възникнал проблем понеже дадох на контакт без табло за да вдигна стъклата и тогава да се е появила грешка? макар че миналата седмица сменях крушки на таблото и дори бях запалил без табло а нямах после проблем. Благодаря ви предварително за съветите
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Евентуален проблем с AirBag-a?
Collapse
X
-
Колеги проблема продължава не можахме да изчистим грешката понеже Христо има проблем с софтуера и компютъра неможа да хване ЕСU-то на централата на AirBag-a някой има ли идея как сам да изчистя грешката или да каже дали някъде наблизо около Сливен има друг човек с софтуер за фиат който може да ми изтрие грешката. Мисля си за Стара Загора ама не съм сигурен има ли там сервиз на Фиат?
Коментар
-
Strabex написа:Колеги проблема продължава не можахме да изчистим грешката понеже Христо има проблем с софтуера и компютъра неможа да хване ЕСU-то на централата на AirBag-a някой има ли идея как сам да изчистя грешката или да каже дали някъде наблизо около Сливен има друг човек с софтуер за фиат който може да ми изтрие грешката. Мисля си за Стара Загора ама не съм сигурен има ли там сервиз на Фиат?Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
Chevrolet Aveo
Коментар
-
Strabex написа:Мерси запазих си час за понеделник дано поне те да успеят да изчистят грешката. По телефона много любезни и отзивчиви бяха някой ходил ли е там и има ли някакви впечатления от работата им?Opel Astra J B14NET LPG / Daihatsu Terios
Chevrolet Aveo
Коментар
-
Не знам дали това е причината при еърбег-а, монтиран на Фиатките, но на един колега с Вектра се оказа изтекъл срок на спусъците (10г) и докато не ги смени ЕКУ-то му не миряса. Сега ми казва, че след смяната се въвеждал някакъв параметър в ЕКУ, по принцип така лъжели електрониката без да се подменят елементите на еърбега. Всичко това обаче за Опел.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар