Здравейте колеги,въпро са ми е какъв е режима на работа на ел. стъклата на Типо ?на лявата врата като натисна и отпусна бутона "надолу" и стъклото слиза до долу или ако е "нагоре" се дига до гореако по време на движението му натисна някои от двата бутона и то спира, на дясната врата за да се движи трябва да държа съответния бутон постоянно натиснат за да се движи стъклото.Много странно щото на предното ми Типо (даже и Регатата) беше като на дясната вратаама това на лявата е като на Опел- май те бяха така ?махнах кората и видях че машинката е с стоманено въже такава ли е, че не ми се отваря и дясната -щото на Регатата беше като пружина с съчми механизма
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Типо ел. стъкла
Collapse
X
-
На мойто типо е точно така и мисля че е нормалното до колкото съм чел лявата трябва да е с автоматично сваляне и и качване при едно натискане на бутона при запален двигател ,на дясната докато задържаш някой от бутоните се движи стъклото съответно нагоре или надолу.На темпарат от подписа ми не е така там трябва да се задържат и на двете врати.Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC
-
borkoi написа:моето е GT но явно е такауправлението в мотора ли е или има реле щото ми се иска да не се смъква автоматично че не добре механизма и водачите и не върви както трябва и ако сменя релето дали ще станеFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
borkoi написа:моето е GT но явно е такауправлението в мотора ли е или има реле щото ми се иска да не се смъква автоматично че не добре механизма и водачите и не върви както трябва и ако сменя релето дали ще станеFiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW
Коментар
-
lu40 написа:Блока за управление на предните ел.стъкла се намира над лявото ти коляно,под тапицерията.Ако ти се сваля автоматично шофьорското стъкло,значи е бял на цвят.И моя беше такъв,но изгоря и сега съм с обикновен-колкото държиш,толкова се движи стъклото.Този блок е черен на цвят.Ако си мераклия,може да си сменим управленията,защото съм свикнал на автоматично сваляне.Виждам,че си от Русе,та може би като се срещнем някой пътFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар