Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Типо чип тунинг

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Типо чип тунинг

Здравеите колегикакто си рових в www.ebay.de да видя какво мога да си купя изгодно за колцтаи попаднах на чип за 1.8i за компа и на него пише "1.8L8V" и +25 РС и + 10-11 Nm.Някой знае ли нещо по въпроса щото в ибеи.де вече го няма а беше 25 евро
    Fiat Marea 1.8i 16v HLX, 97г.

Аз не бих си купил чип тунинг от ebay. Преди време в нета имаше много клипчета за тунинги, дето като ги отвориш и вътре има само един резистор.Ако се поразровиш ще ги намериш!Е ... има и вариант да рискуваш, но не е зле да си подготвен, че ако отвориш кутийката вътре може да няма нищо (освен резистора де). Още повече 25 коня от такъв тип тунинг ми се виждат прекалено много.Дай линк да видим какво точно си гледал. Аз тези дето ги видях, нито имат описание, нито снимка ... нищо!Да не говорим че на повечето пише че стават за "FIAT Tipo-Punto-Seicento-Cinquecento" а в същото време не пише за кой двигател, което прави нещата още по-съмнителни (според мен).
    Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

Коментар

това което гледах е ЕЕпром чип с лепенка отгоре срещу изтриване и беше за IAW 8F.52 какъвто е моя компама аде нямам линк

Коментар

Ако е така взимай един.
        Fiat Brava 1,6 16v '96, Fobos

Коментар

Това, което се подава на ebay между 1$ и 20$ е нищо повече от един резистор, който се слага вместо IAT сензора, и единствената му работа е да лъже ECU-то, че въздухът, който влиза в колата е с по-ниска температура от реалната. Вчера сложих на моето Bravo 1.6 103hp един резистор ~7 килоома. Ускорението като че ли наистина малко се подобри, особено в по-ниските обороти, но е адски възможно и да си въобразявам Нека някой, който е по-наясно с нещата да обясни!

Коментар

идеята да се промени програмата на ЕКУ-топоне аз така мисля а това с резистора ми се вижда аматъорска работа ама германците май по-лесно се баламасват

Коментар

http://cgi.ebay.de/Super-Tuningchip-...ewItemТова е нещото което си гледал предполагам вижда ми се доста евтино а всички други обяви със същото име са за ИАТ тунинга с резистор то се вижда.
              Fiat Bravo 1.9 M-Jet 16v sport 2007
              Fiat Tipo 1.6ie 159A3.046 OHC

Коментар

redline@aidabg.netот тая фирма ми отговориха че за моя модел ECU IAW 8F.52 Weber-Marelliимат чип и цената е 230 лв без монтаж а с ходене на ECU-to в София и монтаж 280 лврезултатa е 25 коня отгоре ама за разхода .....преполагам че всеки може да пита стига да си знае ECU-то какво еобаче им имам само e-mail-a

Коментар

до колкото знам истински чип тунинг (не само повече бензин) за италянака е по-скъп

Коментар

Working...
                  X