Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем при фиат уно ел..

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем при фиат уно ел..

Здравейте, имам въпрос защо като натоваря веригата(включа светлини,натисна спирачки и подам мигач) релето нещо се прецаква и издава един звук продължителен и не мига?!? когато не съм пуснал светлини и си дам мигач няма проблеми или ако не натискам спирачки?!? просто като станат повече нещата и релето направо си отказва ?!? моля помогнете.

Re: Проблем при фиат уно ел..

ahhi написа:
    Здравейте, имам въпрос защо като натоваря веригата(включа светлини,натисна спирачки и подам мигач) релето нещо се прецаква и издава един звук продължителен и не мига?!? когато не съм пуснал светлини и си дам мигач няма проблеми или ако не натискам спирачки?!? просто като станат повече нещата и релето направо си отказва ?!? моля помогнете.
    Най-вероятно имаш утечка в задните светлини. Според това което описваш би трябвало стоповете да са ти като дискотека...Провери ги, почисти ги, притегни масата и виж какво става.
    Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
    Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
    ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Re: Проблем при фиат уно ел..

Най-вероятно имаш утечка в задните светлини.Според това което описваш би трябвало стоповете да са ти като дискотека...Провери ги, почисти ги, притегни масата и виж какво става.
      малко не разбрах какво имаш предвид с това дискотека.. ?? иначе общо взето ще те послушам .благодаря

Коментар

Колегата казва, че проблема най-вероятно е в куплунгите на задните светлини и по-специално в масата. Визуално, при такъв проблем, като пуснеш мигач и натиснеш спирачки, стопа почва да мига в такт с мигача, а ако си и на габарит нещата се влошават още.
        FIAT Tipo 1,4mi - EX
        Alfa Romeo 146ti - EX
        Alfa Romeo 156 2,4JTD

Коментар

Working...
        X