Здравейте, имам въпрос защо като натоваря веригата(включа светлини,натисна спирачки и подам мигач) релето нещо се прецаква и издава един звук продължителен и не мига?!? когато не съм пуснал светлини и си дам мигач няма проблеми или ако не натискам спирачки?!? просто като станат повече нещата и релето направо си отказва ?!? моля помогнете.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем при фиат уно ел..
Collapse
X
-
Re: Проблем при фиат уно ел..
ahhi написа:Здравейте, имам въпрос защо като натоваря веригата(включа светлини,натисна спирачки и подам мигач) релето нещо се прецаква и издава един звук продължителен и не мига?!? когато не съм пуснал светлини и си дам мигач няма проблеми или ако не натискам спирачки?!? просто като станат повече нещата и релето направо си отказва ?!? моля помогнете.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
-
Re: Проблем при фиат уно ел..
Най-вероятно имаш утечка в задните светлини.Според това което описваш би трябвало стоповете да са ти като дискотека...Провери ги, почисти ги, притегни масата и виж какво става.
Коментар
-
Колегата казва, че проблема най-вероятно е в куплунгите на задните светлини и по-специално в масата. Визуално, при такъв проблем, като пуснеш мигач и натиснеш спирачки, стопа почва да мига в такт с мигача, а ако си и на габарит нещата се влошават още.FIAT Tipo 1,4mi - EX
Alfa Romeo 146ti - EX
Alfa Romeo 156 2,4JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар