Здравейте пичове. Аз съм нов в този форум, тъй като едва преди няколко дена си купих Брава - 1.4 12V 98-а. Колата е нов внос, много запазена и е на 41300км. Надявам се реални, въпреки че звучи доста нереално
Мисля, че е възможно да са реални тъй като на вратата имаше залепен талон от италиански сервиз на който пише, че маслото е сменяно 2006-а на 33000км. Та исках да попитам, колко ще ми струва постяването на CDMP3 player, тъй като в момента е с някакво касетофонче вградено в таблото и няма стандартно гнездо като при повечето автомобили? Разлепили са се гумените уплътнения на заднити ми врати, как най-добре да ги залепя? Също така колко струва поставянето на аларма и къде ще ми препоръчате да си сложа аларма. Мерси за отговорите. Ето и малко снимки:Добре дошъл във форума колега и честито за новата кола.Местя темата в "Авто електроника", където е мястото и.Там има доста писано по темата и те моля да ползваш "търсачката", ще намериш много информация.Причината за настоятелната ми молба е, че HDD на сървъра е на границата до пълното му запълване, даже вчера форумът не беше достъпен.В скоро време ще купим нов.Поздрави Nino
![Smile](https://www.fiatforum.bg/core/images/smilies/icon_smile.gif)
Коментар