Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

търся някой с Браво и един Airbag

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

търся някой с Браво и един Airbag

Здравейте,След като ми поправиха централата на Airbag-a се оказа че са записали на нея програма за два Airbag-a, тъй като само такава са имали, а моята е с един и не се разбират нещо И сега ми се налага да търся някой колега с Браво и един Airbag, за да можем да изчетем неговата програма и да я запишем на моята централа.Така че разчитам на някой милостив колега с такава машина да позволи да изчетем програмта му срещу съответната компенсация за разкарването и загубеното време за контакти - лс или 08888 1 9363
    Fiat Bravo 1.6 16v 103 коня и газов инжекцион който да ги храни

Сложи шунт (резистор) вместо втори еърбег - трябва да излъже централата, иначе аз имам свалена централа за Брава с един бег, ама се съмнявам да я прочетете.
    Brava 1.6 16v

Коментар

Re: търся някой с Браво и един Airbag

spike написа:
      Здравейте,След като ми поправиха централата на Airbag-a се оказа че са записали на нея програма за два Airbag-a, тъй като само такава са имали, а моята е с един и не се разбират нещо И сега ми се налага да търся някой колега с Браво и един Airbag, за да можем да изчетем неговата програма и да я запишем на моята централа.Така че разчитам на някой милостив колега с такава машина да позволи да изчетем програмта му срещу съответната компенсация за разкарването и загубеното време за контакти - лс или 08888 1 9363
      Колега, извинявай за офтопика, но сигурно не само за мен ще е от полза ако кажеш къде ти оправиха централата и колко ти струва? Благодаря предварително!

Коментар

Working...
      X