Колеги интересува ме как мога да направя габаритите и запалката да работят ако колата не е на контакт! Запалката ми е дерт защото ползвам от онези устроиства излъчване на мп3 под радио сигнал! Гадно като съм спрял да давам колата на контакт за да слушам!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос относно габаритите и запалката!!!
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:то има такава опция като завъртиш ключа на обратно и габаритите се включват би трябвало и запалката ако са заедно или на запалката може да подадаеш постоянно + през бушонаНастоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
кола
да може да се прекъсне + на бушона и да се добави постоянен + но някаде към този вушон връзват и други неща та трябва да се провери предварително а за връщането на ключа при много кол и нее преноръчително да се ползва/ ако е износен патрона /блокирва на габарит и трябва да се разглоби всичко - целия патрон на колеги от форума им се е случвало така ч е вярно трябва да се префасонира за запалката лесно ноа за габритите е малко объркано освен да си извадиш други кабели нови за музиката и нищо няма да пипаш по колата от оригиналните жици / мое мнение /
Коментар
-
Re: Въпрос относно габаритите и запалката!!!
standox_brava написа:Колеги интересува ме как мога да направя габаритите и запалката да работят ако колата не е на контакт! Запалката ми е дерт защото ползвам от онези устроиства излъчване на мп3 под радио сигнал! Гадно като съм спрял да давам колата на контакт за да слушам!
Коментар
-
На Темпрата запалката си е вързана постоянно, както и на повечето коли, които съм ползвал.Недоумявам защо на по-новите ( и на някои по-стари) ги връзват към контакта.На Опела е така и е супер противно. Брат ми си загуби зарядното за телефона и му остана само това за колата. За да си зареди телефона трябва да държи на контакт или да бръмчи наоколо (Всъщност пътува често Ямбол-Пловдив и го зарежда тогава). Но не е никак удобно. Като си дойде, го оставя в Темпрата да се зарежда.
Коментар
-
Immortal написа:На Темпрата запалката си е вързана постоянно, както и на повечето коли, които съм ползвал.Недоумявам защо на по-новите ( и на някои по-стари) ги връзват към контакта....
Коментар
-
Re: Въпрос относно габаритите и запалката!!!
Rokambol написа:standox_brava написа:Колеги интересува ме как мога да направя габаритите и запалката да работят ако колата не е на контакт! Запалката ми е дерт защото ползвам от онези устроиства излъчване на мп3 под радио сигнал! Гадно като съм спрял да давам колата на контакт за да слушам!Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар