Има ли идея някой дали мога да си я купя само нея от някъде, че не работи добре и не дава контакт. Защото иначе стопът е здрав , а само тя прави мизерии.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За платката на третия стоп.
Collapse
X
-
Всичко е ОК!
Благодаря за съветите. Спестих си 80лв. ( за толкова ми го продаваше колежката от Пловдив третия стоп, а при Италианеца бил 108лв.???) МАкар , че тая пластмаса е адски чуплива, ако го разглобите нежно после можете да си го завържете със скоч и е на 6. Иначе не може да се сменят крушките, защото нашият любимец Джиджи така го е измислил, че да не се сменят крушки, а цели стопове направо. Благодаря ви още веднъж за съветите.Fiat Brava_EL 1.6 16V 103hp
Коментар
-
Re: Всичко е ОК!
dreamfool написа:Благодаря за съветите. Спестих си 80лв. ( за толкова ми го продаваше колежката от Пловдив третия стоп, а при Италианеца бил 108лв.???) МАкар , че тая пластмаса е адски чуплива, ако го разглобите нежно после можете да си го завържете със скоч и е на 6. Иначе не може да се сменят крушките, защото нашият любимец Джиджи така го е измислил, че да не се сменят крушки, а цели стопове направо. Благодаря ви още веднъж за съветите.SOUND Perceptions House Party [Plovdiv] - 16 may, Total Sport 1st floor
Коментар
-
http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=16756 Дано се спазарите.FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар