Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Усилвател и субуфер

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

stenli написа:
    Цецо от ljclub.net щом ти е дал тоя акъл трябва да му вярваш и вече даже си се убедил в резултата, повече от сигурне съм че Сонито нямаше да звучи по добре от това пък за блаупунктите да не говорим. С здраве да си слушаш музичка в колата и да те радва Предполагам си усетил разликата без и с бас каса, каквито и говорител да сложиш във врати, по кори не може да се постигне тоя бас
    Ми ... хахахах, то и преди биеше, ама сега като удари и направо имам чувството, че колата във всеки момент ще се разпадне. Просто не може да се диша вътре. Като го надуя и шофирам, подрипвам на седалката А що се отнася до Цецо ... ГОЛЯМ ПИЧ! Ще пазарувам скоро пак от него за Пасата на брат ми, защото останах много доволен! Хареса ми това, че всичко на неговия сайт е тествано и отговаря 1:1 с истината. Преди му пратих и едно благодарствено писмо, защото много се накефих от резултата А тези в Sony сервиза като отидох и веднага - "Мани ги тия китайски боклуци" ... мииии, накрая се опюлиха от звука просто

Коментар

wwweb написа:
      А тези в Sony сервиза като отидох и веднага - "Мани ги тия китайски боклуци" ... мииии, накрая се опюлиха от звука просто
      Че те и в сервиза на Sony (ако говорим за един и същ ) също продават "китайски боклуци" и си ги хвалят много...
      Fiat Marea 1.8i 16V
      Fiat Tipo 1.4i 8V
      Fiat Punto 1.6i 8V
      www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

wwweb написа:
        stenli написа:
        Цецо от ljclub.net щом ти е дал тоя акъл трябва да му вярваш и вече даже си се убедил в резултата, повече от сигурне съм че Сонито нямаше да звучи по добре от това пък за блаупунктите да не говорим. С здраве да си слушаш музичка в колата и да те радва Предполагам си усетил разликата без и с бас каса, каквито и говорител да сложиш във врати, по кори не може да се постигне тоя бас
        Ми ... хахахах, то и преди биеше, ама сега като удари и направо имам чувството, че колата във всеки момент ще се разпадне. Просто не може да се диша вътре. Като го надуя и шофирам, подрипвам на седалката А що се отнася до Цецо ... ГОЛЯМ ПИЧ! Ще пазарувам скоро пак от него за Пасата на брат ми, защото останах много доволен! Хареса ми това, че всичко на неговия сайт е тествано и отговаря 1:1 с истината. Преди му пратих и едно благодарствено писмо, защото много се накефих от резултата А тези в Sony сервиза като отидох и веднага - "Мани ги тия китайски боклуци" ... мииии, накрая се опюлиха от звука просто
        Ако всеки 2 ри в България е като тоя пич Цецо ще сме минали японците, всичко което дойде при него се тества и се дават абсолютно реалните параметри а не разни измислени мощности.

Коментар

Честито за новите придобивки :D За жалост аз немога да направя клип как свири Megavox-MGX6000 защото кутията ми е тип Bandpas.Иначе и моя говорител е Bochman(това са сгодни говорители за безпари дето се вика) и в Marea комби как звучииии.....абе 2 не ми се вижда на огледалото за задно виждане По-нататък ще помисля за по-мощен говорител че това дзверче Megavox-MGX6000 е на половина увеличено а от CD-то Bass-а е на 0 и ще литне.
          >>JDM<<

Коментар

Иначе ето какво представлява моята кутияДоста труд хвърлих ама си заслужава
            >>JDM<<

Коментар

Аз съм с 12 инчов Кенууд,усилвател Блаупункт ГТА2 и кутия по спецификацията на говорителя.Усилвателя е вътре в кутията.Добре е.Ще преработя кутията,защото слагам газова и да си освободя място.
              FIAT PUNTO GT1 Kyron 2000xdi nisan serena 1.6

Коментар

Малко снимки Има мръсотия по компонентите, но още не съм я чистил след монтажа днес. Като гледам, още му стотят отпечатъците от пръстите по усилвателя на този от Sony сервиза

Коментар

...

Коментар

Браво добре е станало

Коментар

Working...
                    X