Странен проблем!Стоповете са здрави,а индикацията и за двата свети .Щом натисна педала,индикацията угасва,пусна ли го,светват.Чудя се,дали не е я стоп-машинката проблема,че в тоя дъжд е кофти да се проследяват вериги.На някой ако се е случвал подобен проблем,да свирка,че ми вадят очите тия червени светлини.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Светна ми индикацията за изгорели стопове
Collapse
X
-
Re: Светна ми индикацията за изгорели стопове
lu40 написа:Странен проблем!Стоповете са здрави,а индикацията и за двата свети .Щом натисна педала,индикацията угасва,пусна ли го,светват.Чудя се,дали не е я стоп-машинката проблема,че в тоя дъжд е кофти да се проследяват вериги.На някой ако се е случвал подобен проблем,да свирка,че ми вадят очите тия червени светлини.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
-
pakumba написа:аз смених цялата машинка струваше 8 или подобно лева. като я отворих и се разпадна и не успях да я събера. в т и н кар я има. да не се е наводнила раотата в стоповете по тези дъждовеI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Вчера я свалих,разглобих,изчистих всичко до блясък,но проблема си остана.Esper,а кой е контакта за електрониката?Защото от едната страна има контакт,притиснат с пружинка/вероятно постоянно включен/,а от другата страна са NO/NC контактите.Явно проблема е в стоп-машинката.Когато сложих мост,чека изгасна.Интересно,меря контактите,всичко е наред.Явно,нова машинка.Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW
Коментар
-
lu40 написа:Вчера я свалих,разглобих,изчистих всичко до блясък,но проблема си остана.Esper,а кой е контакта за електрониката?Защото от едната страна има контакт,притиснат с пружинка/вероятно постоянно включен/,а от другата страна са NO/NC контактите.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Еsper,благодаря за схемата и поясненията.Ще се боря но по-нататък,защото сега установих,че не мога да си отключа колата откъм шофьорското место,а не мога да я заключа отдясно,отваря се сама Явно щангите са нещо разместени,та утре след работа ще се занимавам с тоя проблем.Но какво да се прави,от стара баба абитуриентка не става.Хайде,пък от мен като се видим.Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW
Коментар
-
Аз вчера цял ден се борих с този проблем, с баща ми де не сама.Само че при мене е с пунто.Всичко ок и крушките здрави ама свтилина никва, та помпичката не избързахме да я отворимно заверихме пътищата на кабелчето на стоповете, оказа се че е прекъснато чак в края му вечеотзаде .Но ми направи впечатление , бушончетата много бързо гърмят и незнам защоОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!
Коментар
-
Сигурно има някъде утечка по кабела или в самите стопове.Отваряне и чистене на стоповете,проследяване и преглеждане внимателно на + за протриване и допир до маса.Досадна работа,но трябва да ги оправиш,че без тях е опасно да се кара/може някой отзад да те изненада/,а пък и КАТ пишат актове за тия неща.Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар