wwweb написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на CD Player и колони
Collapse
X
-
Esper написа:wwweb написа:Между другото тия от Техномаркет са си еб... мам..., ако не съм си монтирал музиката в техния сервиз нямало да ми важи гаранцията. А в тоя сервиз ходих и миналата година да монтирам и ми взеха близо 30 лв. Та сега значи дай 30 лв., че да ти важи гаранцията ... егати и системите ...Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Коментар
-
stenli написа:Никакъв проблем с Технополис първото ми ДВД за кола се скапа за месец след 30 дневен престой в сревиза ми го подмениха без проблеми всичко стана за минутка и персонала беше много отзивчивI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Не го казвам с ирония за съжаление в гаранционната карта си е записано "ако дефекта не бъде отстранен в 30 дневен срок устройството подлежи на замяна" мен ми беше повече от ясно че проблема няма да бъде отстранен така че се въоражих с търпение и някава си музика за колата да не си пея сам по пътя
Коментар
-
Ето и обещаните снимки Player: SONY CDX-GT414U - 4 x 52W PMPO, 4 x 26W RMSПредна линия: Hertz ECX 570 - 5 x 7" 70W RMS, 140W PMPOЗадна линия: SONY XS-F6935 - 6 x 9" 60W RMS, 300W PMPO
Коментар
-
Vladim написа:Ха честито! И пази колоните на кората от кучето!!!
Коментар
-
wwweb написа:Добре, че беше то да ми оръфа кората във формата на елипси Между другото адаш, тоя player няма play и stop! Направо се шокирах като го разбрах ... Мале колко време ще ми трябва да му свикна Ти кои бутони ползваш като алтернатива в случая?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:wwweb написа:Добре, че беше то да ми оръфа кората във формата на елипси Между другото адаш, тоя player няма play и stop! Направо се шокирах като го разбрах ... Мале колко време ще ми трябва да му свикна Ти кои бутони ползваш като алтернатива в случая?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар