Между другото тия от Техномаркет са си еб... мам..., ако не съм си монтирал музиката в техния сервиз нямало да ми важи гаранцията. А в тоя сервиз ходих и миналата година да монтирам и ми взеха близо 30 лв. Та сега значи дай 30 лв., че да ти важи гаранцията ... егати и системите ...
Хм, тъпо...В другия колхоз, да се разбира Технополис не е така.Гаранцията не е свързана със сервиза им.Не че ми се е налагало да проверявам дали изобщо им работи гаранцията но поне нямат изискване за монтаж
I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Между другото тия от Техномаркет са си еб... мам..., ако не съм си монтирал музиката в техния сервиз нямало да ми важи гаранцията. А в тоя сервиз ходих и миналата година да монтирам и ми взеха близо 30 лв. Та сега значи дай 30 лв., че да ти важи гаранцията ... егати и системите ...
Хм, тъпо...В другия колхоз, да се разбира Технополис не е така.Гаранцията не е свързана със сервиза им.Не че ми се е налагало да проверявам дали изобщо им работи гаранцията но поне нямат изискване за монтаж
Имат, имат. Просто не е задължително да е в техния монтажен център, но задължително трябва да има печат върху гаранционната карта от такъв.
Настоящата - Ford Focus ST
Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ... Франкенщайн - R.I.P.
Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ
Никакъв проблем с Технополис първото ми ДВД за кола се скапа за месец след 30 дневен престой в сревиза ми го подмениха без проблеми всичко стана за минутка и персонала беше много отзивчив
Никакъв проблем с Технополис първото ми ДВД за кола се скапа за месец след 30 дневен престой в сревиза ми го подмениха без проблеми всичко стана за минутка и персонала беше много отзивчив
Предполагам че е казано с ироноя, защото след 30 дневен престой аз бил леко изнервен от обслужването
I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Не го казвам с ирония за съжаление в гаранционната карта си е записано "ако дефекта не бъде отстранен в 30 дневен срок устройството подлежи на замяна" мен ми беше повече от ясно че проблема няма да бъде отстранен така че се въоражих с търпение и някава си музика за колата да не си пея сам по пътя
Ха честито! И пази колоните на кората от кучето!!!
Добре, че беше то да ми оръфа кората във формата на елипси Между другото адаш, тоя player няма play и stop! Направо се шокирах като го разбрах ... Мале колко време ще ми трябва да му свикна Ти кои бутони ползваш като алтернатива в случая?
Добре, че беше то да ми оръфа кората във формата на елипси Между другото адаш, тоя player няма play и stop! Направо се шокирах като го разбрах ... Мале колко време ще ми трябва да му свикна Ти кои бутони ползваш като алтернатива в случая?
Има пауза обаче. Или просто го mute-вам!
Да и аз така, ама ми е малко куцо, докато му свикна
Коментар