Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Избор на CD Player и колони

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

wwweb написа:
    Между другото тия от Техномаркет са си еб... мам..., ако не съм си монтирал музиката в техния сервиз нямало да ми важи гаранцията. А в тоя сервиз ходих и миналата година да монтирам и ми взеха близо 30 лв. Та сега значи дай 30 лв., че да ти важи гаранцията ... егати и системите ...
    Хм, тъпо...В другия колхоз, да се разбира Технополис не е така.Гаранцията не е свързана със сервиза им.Не че ми се е налагало да проверявам дали изобщо им работи гаранцията но поне нямат изискване за монтаж
    I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Esper написа:
      wwweb написа:
      Между другото тия от Техномаркет са си еб... мам..., ако не съм си монтирал музиката в техния сервиз нямало да ми важи гаранцията. А в тоя сервиз ходих и миналата година да монтирам и ми взеха близо 30 лв. Та сега значи дай 30 лв., че да ти важи гаранцията ... егати и системите ...
      Хм, тъпо...В другия колхоз, да се разбира Технополис не е така.Гаранцията не е свързана със сервиза им.Не че ми се е налагало да проверявам дали изобщо им работи гаранцията но поне нямат изискване за монтаж
      Имат, имат. Просто не е задължително да е в техния монтажен център, но задължително трябва да има печат върху гаранционната карта от такъв.
      Настоящата - Ford Focus ST
      Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
      Франкенщайн - R.I.P.
      Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

Никакъв проблем с Технополис първото ми ДВД за кола се скапа за месец след 30 дневен престой в сревиза ми го подмениха без проблеми всичко стана за минутка и персонала беше много отзивчив

Коментар

stenli написа:
          Никакъв проблем с Технополис първото ми ДВД за кола се скапа за месец след 30 дневен престой в сревиза ми го подмениха без проблеми всичко стана за минутка и персонала беше много отзивчив
          Предполагам че е казано с ироноя, защото след 30 дневен престой аз бил леко изнервен от обслужването
          I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...

Коментар

Не го казвам с ирония за съжаление в гаранционната карта си е записано "ако дефекта не бъде отстранен в 30 дневен срок устройството подлежи на замяна" мен ми беше повече от ясно че проблема няма да бъде отстранен така че се въоражих с търпение и някава си музика за колата да не си пея сам по пътя

Коментар

Тъкмо се връщам от монтажа на музиката. Емиииии, те такава думканица не съм очаквал После ще пусна и снимки

Коментар

Ето и обещаните снимки Player: SONY CDX-GT414U - 4 x 52W PMPO, 4 x 26W RMSПредна линия: Hertz ECX 570 - 5 x 7" 70W RMS, 140W PMPOЗадна линия: SONY XS-F6935 - 6 x 9" 60W RMS, 300W PMPO

Коментар

Ами, честито за новата придобивка! :D
                  Space Star 1.9 DID

Коментар

Ха честито! И пази колоните на кората от кучето!!!
                    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                      Ха честито! И пази колоните на кората от кучето!!!
                      Добре, че беше то да ми оръфа кората във формата на елипси Между другото адаш, тоя player няма play и stop! Направо се шокирах като го разбрах ... Мале колко време ще ми трябва да му свикна Ти кои бутони ползваш като алтернатива в случая?

Коментар

wwweb написа:
                        Добре, че беше то да ми оръфа кората във формата на елипси Между другото адаш, тоя player няма play и stop! Направо се шокирах като го разбрах ... Мале колко време ще ми трябва да му свикна Ти кои бутони ползваш като алтернатива в случая?
                        Има пауза обаче. Или просто го mute-вам!
                        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                          wwweb написа:
                          Има пауза обаче. Или просто го mute-вам!
                          Да и аз така, ама ми е малко куцо, докато му свикна

Коментар

И сега вече като купи Сони иди до някой твой приятел дето има някакво JVC, сложи го в колата и вий кое свири по-добре
                            >>JDM<<

Коментар

Ха честито, и кажи колко пари даде за 5’Х7" Херцовете, че моите фабричните съм замислил да ги сменя също, макар да не пеят лошо...
                              Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
                              Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
                              ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

Yavor написа:
                                Ха честито, и кажи колко пари даде за 5’Х7" Херцовете, че моите фабричните съм замислил да ги сменя също, макар да не пеят лошо...
                                http://avitel-bg.com/articles.php?ArticleCatID=57
                                >>JDM<<

Коментар

Working...
                                X