Току-що се връщам от Техномаркет. Мамка му тия Sony-та свирят по-хубаво от по-скъпия модел на HERTZ ECX-690. Какво остава за HERTZ DCX-690, които искам да взема ... в крайна сметка още не са ги получили, а и не искам да ги взимам на сляпо от Авител без да съм ги чул как свирят. После ще ме е яд, че не съм си взел Sony-то. Sony-то свирят без никакви изкривявания ... много дълбок бас + изключителни високи честоти. Hertz-а вади предимно високите и леко отстъпва на бас, както и криви по-малко ... става дума за HERTZ ECX-690. Тия колони на Hertz са скъпи (149 лв.), но аз лично не бих си взел такива пред това Sony, което е 95 лв.В егати филма попаднах не е истина ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на CD Player и колони
Collapse
X
-
Люююк! Довери се на чувствата си.... Не робувай на марки.... Път към тъмната страна са те....VIVA Типо 1.4 AGT карбуратор дъртото вярно магаре
VIVA Чинкуеченто "SX HOBBY" ДЗВЕРО
VIVA Дайхацу Фероза на пръдня - The Who!
VIVA Гранде Пунто 1.3 Мултиджет ...абе... печка
Нека Силата на бъде с Нас...
Коментар
-
За плеърите няма да коментирам. Сони си тежат на мястото който и да вземеш ще ти свърши чудесна работа. За говорителите - задните ти не ми харесват. Вземи се отделно две по-широки и дълбоки за ниски и средни и още две малки за високи. Даже без филтри можеш да си ги сложиш и ще имаш добър резултат. Успех.Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
-
wwweb написа:Току-що се връщам от Техномаркет. Мамка му тия Sony-та свирят по-хубаво от по-скъпия модел на HERTZ ECX-690.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
stenli написа:Колега wwweb не забравяй че колонките няма да ги слушаш в техномаркета а в колата си доста по различни са нещата още повече че в магазина са затворени в обем а в колата ще са открити. Hertz свири добре в кола. А за бас на по късен етап си добави бас каса.
Коментар
-
Аз като ходих да слушам открих нещо интересно. В магазина като ги слушаш трябва да си срещу колоните, иначе им се губят високите. Ако едните са ти в краката, а другите на нивото на главата то при равностойни колони тези дето са долу ще ги отхвърлиш веднага, а всъщност трябва да клекнеш за да ги чуеш обективно. Хертц-ът ми още не е видял съвсем истинска музика, та да давам мнение (демек слушам го само на радио засега) ама като се случи подходящата музика и добро приемане - нямам оплаквания от баса. Моите са от по-евтиния вариант. Има още един момент - не съм сигурен колко е надеждно това слушане извадени от сандъка. Все пак идеята на говорителя е, че е затворен в нещо и ти чуваш това, което излъчва отпред. Като ги сложиш на маса и ги надуеш, чуваш излъченото от говорителя + отразеното от масата (разбирай, звука от задната страна на мембраната), което може доста да ти влоши звуковата картинка. Ако идваш към Сф нямам нищо против да ти ги пусна мойте да ги чуеш, само се обади предварително. Стига това да има някакво значение, щото пък няма да имаш база за сравнение. Абе то като нямаш избор - лошо, като имаш прекалено голям избор - пак кофти Иначе 100% подкрепям колегата за сонито и капризната оптика, не се научиха тия хаймани как става номера...П.С. това горе нямаше за цел да те агитира за хертц-а, просто споделям наблюдения. Ако не беше хертц-а, май втория ми вариант беше сони, колкото и да не я обичам тая марка...Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
trace написа:vesko написа:dani389 написа:Ако искаш качесво не се спирай на сони ,с риск да бъда оплют.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
wwweb написа:stenli написа:Колега wwweb не забравяй че колонките няма да ги слушаш в техномаркета а в колата си доста по различни са нещата още повече че в магазина са затворени в обем а в колата ще са открити. Hertz свири добре в кола. А за бас на по късен етап си добави бас каса.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Мда, както каза адаша Player (SONY CDX-GT414U) и предни колони за вратите (Hertz ECX 570) си взех ... бас каса или туба не мисля да взимам!Специално тези Hertz за предните врати, които си купих, свирят по-стабилно от Hertz ECX-690. В смисъл не кривят въобще.Въпроса не опира до затворено и отворено пространство. И двата говорителя ги пробвам в една и съща обстановка, т.е. пича ги пуска на ръка и Ви гарантирам, че Hertz ECX-690 криви в сравнение със Sony колоните. Hertz-а вади малко по-силни високи, но пък са чак дразнещи на моменти, а Sony колоните не кривят и вадят приятни високи честоти. Не знам, имам чувството, че нещо не са много сполучлив модел тия Hertz ECX 690 ... не правя заключение като цяло за марката Hertz, а специално за този модел. Както казах Hertz-овете за предните ми врати извадиха перфектен звук ... въобще не се замислих като ги купувах. Много се надавям Hertz DCX 690 да оправдаят очакванията ми и да си взема тях, защото ми се иска колоните да са ми от една марка
Коментар
-
Взех си Sony-тата. Нямам нерви да ги чакам тия DCX-690. В крайна сметка след като по-високия клас Hertz ECX-690 свирят по-зле от Sony-тата, какво остава за по-ниския клас DCX ...Ще монтирам музиката тия дни и ще направя снимки ...Между другото тия от Техномаркет са си еб... мам..., ако не съм си монтирал музиката в техния сервиз нямало да ми важи гаранцията. А в тоя сервиз ходих и миналата година да монтирам и ми взеха близо 30 лв. Та сега значи дай 30 лв., че да ти важи гаранцията ... егати и системите ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар