wwweb написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на CD Player и колони
Collapse
X
-
Fiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
Alfa Romeo 146 1.9JTD 99г.
Alfa Romeo 155 1.7TS 93г.
-
dani389 написа:Ако искаш качесво не се спирай на сони ,с риск да бъда оплют.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
puntotras написа:wwweb написа:dani389 написа:Някой ти е пълнил главата с глупости Нео не 70% а 90% са с чаркове на Самсунг . Жвц си пасват идеално с колони кенолд. Жвц е единсвената Японска компания която е с 51% държавно участие и се зглобява само в япония което значи качесво.Колкото за сони добри са но са капризни от към колони и ти трябват колони сони .В противен случай хвърлените на вятъра пари ще станат 700 лв .Иди в реномиран сервиз кадето имат схеми за всяка марка и модел коли на схемата е дадено на кое място се слага говорител и с какви точно параметри ,тогава се добива перфекно качесво ,а не голяма сила на звука. Това него казвам аз а мой приятел който поне 9 години се занимава с озвучение и случаино прочете темата .Но това все пак е савет а парите решението и покупката са твои ,Успех
Коментар
-
И друго колега-защо не погледнеш и Пайнерите-ей така само за информация,понеже по мой наблюдения са малко по ефтинки от Сонито,но като показатели не им отстъпват по нищо дори в някой случай имат повече екстри от Сонито!Просто хвърли един поглед-гледай и бързината на реакция на самия плеар(смяна на песни,вадене на диск,от радио на сд)Fiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
Alfa Romeo 146 1.9JTD 99г.
Alfa Romeo 155 1.7TS 93г.
Коментар
-
puntotras написа:И друго колега-защо не погледнеш и Пайнерите-ей така само за информация,понеже по мой наблюдения са малко по ефтинки от Сонито,но като показатели не им отстъпват по нищо дори в някой случай имат повече екстри от Сонито!Просто хвърли един поглед-гледай и бързината на реакция на самия плеар(смяна на песни,вадене на диск,от радио на сд)
Коментар
-
Досега четох мненията за говорителите по другите форуми. Общото мнение е, че тези говорители за конфигурация без усилвател са идеални. Само player-а трябва да има MOSFET, какъвто Sony-то има!Четох разбира се и за Sony-то. Отзивите и за него са много добри. Дори един пич в Nissan форума беше написал, че се е колебал между Pioneer, JVC и точно това Sony - след като е преслушал всеки поотделно е установил, че разликата между трите е била покъртителна в полза на Sony-то. Става дума за player-и на цена около 250 лв. JVC-то стържело на ламарина, Pioneer-а не бил лош, но не много добър, а Sony-то направо къртело мивки. Утре като ида да видя говорителите и player-а, мисля да преслушам доста компоненти и ще видя дали това е истина, но се радвам, че това, което искам да взема, по отзиви се оказва наистина добър избор.
Коментар
-
wwweb написа:Досега четох мненията за говорителите по другите форуми. Общото мнение е, че тези говорители за конфигурация без усилвател са идеални. Само player-а трябва да има MOSFET, какъвто Sony-то има!Четох разбира се и за Sony-то. Отзивите и за него са много добри. Дори един пич в Nissan форума беше написал, че се е колебал между Pioneer, JVC и точно това Sony - след като е преслушал всеки поотделно е установил, че разликата между трите е била покъртителна в полза на Sony-то. Става дума за player-и на цена около 250 лв. JVC-то стържело на ламарина, Pioneer-а не бил лош, но не много добър, а Sony-то направо къртело мивки. Утре като ида да видя говорителите и player-а, мисля да преслушам доста компоненти и ще видя дали това е истина, но се радвам, че това, което искам да взема, по отзиви се оказва наистина добър избор.>>JDM<<
Коментар
-
Не, че съм предубеден, а просто гледам, че за тия пари няма по-добро. За JVC няма да се навия, защото аз лично съм го чул и не работи добре. Както казах по-горе миналата година исках да взема JVC, но между него и NEO-то, което сега ползвам, разлика в звука не намерих! Силен звук и мощност е нещо, което е много далече от player-ите на тая марка. Домашните аудио уреди са им добри, но специално авто player-ите им не ми допадат.
Коментар
-
vesko написа:dani389 написа:Ако искаш качесво не се спирай на сони ,с риск да бъда оплют.Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
wwweb, иди до "Гроздан Николов" и си вземи евтини и свестни високоговорители!Преди карах Голф 2 и си сложих от "нашите" високоговорители - е ми по-добри са Yellow_Flash_Colorz_PDT_28 от оригиналните немски. Сега съм с Алфа, но оригиналните "бичат" добър бас и за момента не бих ги сменил. Не ми хвали измислените китайски "Blaupunkt" високоговорители!Alfa Romeo 146, 1.4, TS, 16V, '97
Коментар
-
Detron написа:wwweb, иди до "Гроздан Николов" и си вземи евтини и свестни високоговорители!Преди карах Голф 2 и си сложих от "нашите" високоговорители - е ми по-добри са Yellow_Flash_Colorz_PDT_28 от оригиналните немски. Сега съм с Алфа, но оригиналните "бичат" добър бас и за момента не бих ги сменил. Не ми хвали измислените китайски "Blaupunkt" високоговорители!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар