Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Акумулатор + музика

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблеми с акумулатора ще имаш ако слушаш повечко на място без да ти работи двигателя т.е. генератора (алтернатора). Когато въртиш само градско акумулатора не успява да се зареди като хората и ако го товариш с повечко косуматори ще се наложи да дозареждаш. Колкото до това колко време можеш да изкараш можеш да направиш следния експеримент: премери консумацията на плеъра и консумацията на усилвателя ако имаш такъв за туба. Събираш двата тока умножаваш по 12В и получаваш необходимата мощност. Сравняваш я с тази, която акумулатора може да отдаде и ето ти го отговора. Само една забележка - при усилване консумацията се увеличава. Използвай ампермер с обхват 20А.
    FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
    ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC

Коментар

Колега слагай 10 квадрата и нагоре кабел и няма да имаш проблеми с акумулатора.Относно говорителите за вратите:1-Ако оригиналните ти свирят добре по-добре не ги сменяй!!!2-Ако твърдо си решил да ги сменяш ето какви си взех аз и съм супер доволен165лв ама си заслужават ето и други вариянти 5Х7http://avitel-bg.com/articles.php?ArticleCatID=57...относно останалото музикално оформление което си харесъл!!!Тубата е пълна боза!-Ти кашон чувал ли си как свири(с говорител)?-същата работаколегата дето те посъветва за Херц-а е много прав.Вземи си една 10’’ка със самоделна кутия и ще говорим тогаваЗадните колони дето също са Блаупункт не ми харесват въобще!Има каде каде по-добри.За 95 лв взимаш елипси на Херцидва ред на усилватела:По принцип тоя модел за парите си е добре но виж каква идея ще ти дам която е изпитана Ей това животинче го имам и ако знаеш как свири.......за 125лв го взимаш с безплатна доставка за цялата страна е!....малко пояснениеНямам нищо против марката Блаупункт(даже е една от фаворитите ми) но специално тези които си избрал не струват!.....ииииии абе забравих коментара за CD-тоТоя Панасоник......направо го отписвайАз съм с Алпайн но те са доста скъпи.Ако ме послушаш вземи си един Пайнер примерно този само за 189лв.http://www.caraudio-bg.com/Поздрави и дано съм бил полезен :D
      >>JDM<<

Коментар

Иначе ако държиш на 165mm. мога да ти предложа втора ръка пак на Херц.Модела е ECX 165 energy4 oма 91db/SPL 140WКупени са от чужбина и затова са черни.За нашия пазар го правят оранжеви.Ето малко снимки(сори за лошото качество ама на тъмно телефона толко може)Цена 50лв твърдо.Колоните са почти нови!Пращам по куриер
        >>JDM<<

Коментар

rollin написа:
          Колега слагай 10квадрата и нагоре кабел и няма да имаш проблеми с акумулатора.....
          Смисълът на "дебелия" кабел е друг. Ти може и 20 квадрата да сложиш (ако има къде) и пак да имаш проблем с акумулатора ако не се съобразяваш с процеса заряд - разряд.Дебелият кабел се слага за да се намали пада на напрежение в кабела тъй като тече доста голям ток. При тънък кабел може се получи загряване от голямата консумация, увеличаване на съпротивлението от там на консумацията, а може да се стигне до стопяване на изолация, късо и т.н.
          FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
          ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC

Коментар

Ако питаш мен си остави фабричните отпред(достатъчни са ти)-наблегни отзад-от там идва обема на музиката!Проблеми с акумулатора няма да имаш!
            Fiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
            Alfa Romeo 146 1.9JTD 99г.
            Alfa Romeo 155 1.7TS 93г.

Коментар

Working...
            X