Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Светлини за заден ход

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Светлини за заден ход

Искам да попитам от какво не ми светят светлините за заден ход? Дайте някакви идеи къде може да е проблема.
    И да знаете!!!За всичко е виновна твърдата вода

Крушки?
    Типо 1.4i.e. ex again Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
    Fiat Punto MK2- 1,9 JTD - the city car. ex
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm ex
    Lancia Musa 1.4 16V Aut ex; JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex;
    BMW X3 3.0D Aut

Коментар

ОК.Не съм проверил Ама и двете наведнъж.

Коментар

Губене на масата.
        ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
        // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Включвателя на скоростната кутия...-даваш го накъсо и гледаш светлините.
          Ex. Grande Punto Driver

Коментар

Възможните причини:1. Изгорели крушки - понякога и двете изгарят - провери ги.2. Лоа контакт на кабели и букси - почни от буксата отпред на скоростната кутия.3. Повредена машинка за заден ход в кутията - реално едно лостче което натиска едно пъпче и дава контакт.Дай на късо клемите на буксата на кутията при даден контакт на ключа и виж дали ще светне.Ако светне проблема е в буксата на кутията или машинката, ако не светне проблема е по инсталацията нататък - бушон, някоя клема, крушки.
            Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
            Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
            ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Коментар

За фиат браво ли става дума? Аз защо мисля че крушката е само една (на десния стоп) ??? Има ли и да другия? Май трябава да послегна да я оправя.
              Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

По принцип да ти изгорят и двете крушки едновременно е невъзможно. В много от случаите се прецаква машинката (бутона) която седи на скоростната кутия и при включване на задна подава "маса". Откачи клемата от машинката-дай я на маса, или, ако са две ги дай на късо! Ако светнат светлините за заден ход (при контакт) значи машинката ти е за смяна. За моята кола струваше около 15лв. Смених я без да вдигам колата на крик-с малко залягане...
                Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Anaboliy написа:
                  За фиат браво ли става дума? Аз защо мисля че крушката е само една (на десния стоп) ??? Има ли и да другия? Май трябава да послегна да я оправя.
                  Няма друга при теб Само една е
                  BMW E90 320D
                  ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                  ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                  ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

Открих проблема.Оказа се датчика на скоростната кутия че прави мизерии.

Коментар

Working...
                    X