Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой от усилвателите да избера?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Vladim написа:
    А въпросният Blaupunkt, колко загрява? Има ли шанс да го монтирам под задмата седалка да речем? Колата ми е непрекъснато на улицата, затова ме е шубе да до изпляскам в багажника.
    Fiat Bravo 1.9 TD100

Коментар

OFF: от Stilo, за да бъдем съвсем коректни :D
      Anaboliy написа:
      Vladim написа:
      А въпросният Blaupunkt, колко загрява? Има ли шанс да го монтирам под задмата седалка да речем (вреден израз, напълно ненужен в случая)? Колата ми е непрекъснато на улицата, затова ме е шубе (страх) да до изпляскам (монтирам, поставя) в багажника.

Коментар

Anaboliy написа:
        Vladim написа:
        А въпросният Blaupunkt, колко загрява? Има ли шанс да го монтирам под задмата седалка да речем? Колата ми е непрекъснато на улицата, затова ме е шубе да до изпляскам в багажника.
        И сега, какво? Можеш ли вече да спиш спокоен? Правиш ли разлика между технически грешки и чиста доза неграмотност?
        Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Припомням че темата беше за усилватели!

Коментар

blagun написа:
            Не грее много Но според мен недей под седалката да го монтираш Ако днес ти се занимава, може довечера в гаража да го монтираме, че аз ще слагам баса и усилвателя на Купето
            Честно казано, ако не намеря начин да го монтирам под седалката, не мисля въобше да слагам усилвател. Гледах някакви нови модели на Sony, ако не се лъжа-в тяхното описание бе споменато, че могат да се монтират и под седалките, или в затворени пространства, защото загрявали минимално. Лошото е, че цените им започваха от около 400лв. нагоре...

Коментар

Vladim написа:
              blagun написа:
              Не грее много Но според мен недей под седалката да го монтираш Ако днес ти се занимава, може довечера в гаража да го монтираме, че аз ще слагам баса и усилвателя на Купето
              Честно казано, ако не намеря начин да го монтирам под седалката, не мисля въобше да слагам усилвател. Гледах някакви нови модели на Sony, ако не се лъжа-в тяхното описание бе споменато, че могат да се монтират и под седалките, или в затворени пространства, защото загрявали минимално. Лошото е, че цените им започваха от около 400лв. нагоре...
              Усилватела вече го поръчах от http://www.caraudio-bg.com/ Ми има и др. варианти за поставяне на усилвател.Примерно под жабката или там някаде
              >>JDM<<

Коментар

blagun написа:
                Vladim написа:
                Благодаря ти за предложението, комшо! Аз обмислям още вариантите... да речем мисля да си купя по-голям усилвател и да използвам 50-60% от капацитета му, като сложа по-малка туба. По този начин ще загрява по-малко. Искам задължително да го монтирам под седалките! А между другото, ще го закрепя за ламарините под седалките така, че те ще играят ролята и на радиатор. В крайна сметка ще си направя две в едно! Усилвател+подгряване на задната седалка!

Коментар

Working...
                X