Vladim написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Кой от усилвателите да избера?
Collapse
X
-
OFF: от Stilo, за да бъдем съвсем коректни :DAnaboliy написа:Vladim написа:А въпросният Blaupunkt, колко загрява? Има ли шанс да го монтирам под задмата седалка да речем (вреден израз, напълно ненужен в случая)? Колата ми е непрекъснато на улицата, затова ме е шубе (страх) да до изпляскам (монтирам, поставя) в багажника.
Коментар
-
Anaboliy написа:Vladim написа:А въпросният Blaupunkt, колко загрява? Има ли шанс да го монтирам под задмата седалка да речем? Колата ми е непрекъснато на улицата, затова ме е шубе да до изпляскам в багажника.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
blagun написа:Не грее много Но според мен недей под седалката да го монтираш Ако днес ти се занимава, може довечера в гаража да го монтираме, че аз ще слагам баса и усилвателя на КупетоFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Vladim написа:blagun написа:Не грее много Но според мен недей под седалката да го монтираш Ако днес ти се занимава, може довечера в гаража да го монтираме, че аз ще слагам баса и усилвателя на Купето>>JDM<<
Коментар
-
blagun написа:Vladim написа:А въпросният Blaupunkt, колко загрява? Има ли шанс да го монтирам под задмата седалка да речем? Колата ми е непрекъснато на улицата, затова ме е шубе да до изпляскам в багажника.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар