Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой от усилвателите да избера?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Кой от усилвателите да избера?

Усилватела ще свири с ето това CD http://www.toyaga.org/bg/audio/?slaveid=11&prodid=434 Та въпроса ми е : кой от тези усилватели е по-добър и защо? 1. http://www.ljclub.net/auto-audio/amp...a-2060/amp.htm 2. http://www.dekom.bg/?page=product_de...parameters=yes 3. http://www.caraudio-bg.com/mgx6000.htm http://www.caraudio-bg.com/ 4. BlaupunktAVTO GTA-2 SPECIAL Описание: BLAUPUNKT авто усилвател 2x55watt 1x170w на 4om 2x85watts 2om 375watts max power5.Bochman 2 х 60 вата RMS на 4 ома 1 х 120 вата RMS на 4 ома (bridge) Входове - Low and Hi 12-16V DC Кросовер 40 - 250 Hz Предпазител - 20 ампера Габаритни размери 220/260/55 мм 6. MACMax. power output into 4 ohms, Sinus Burst 2:8, 1 kHz,14,4V: Kanale 1-2: 2x180 W / 1x500 W RMS power output into 4 ohms, DIN 45 324, 14,4V: Kanale 1-2: 2x250 W Max. power output into 2 ohms, Sinus Burst 2:8, 1 kHz,14,4V:Kanale 1-4: 2x60 W / 1x150 W RMS power output into 2 ohms, DIN 45 324, 14,4V:Kanale 1-4: 2x80 WМоже и да ме посъветвате за някой друг модел или марка! Не търся кой-знае каква гирултия просто качеството да е в по-преден план. Цената да е до 130лв .....ако има значение музиката се готви за Фиат Мареа комби. Предна линия ми са Hertz(компонентна система) Усилватела ще свири с 8 омов говорител !Предварително благодаря на отзовалите се! Поздрави
    >>JDM<<

Определено Blaupunkt AVTO GTA-2 SPECIALДругите въобще не знам как биха се държали на 8 ома.За "бушмена" и тъндъра съм почти сигурен че ще греят бая.Не можах само да разбера - на бридж 1 канал ли ще го ползваш или за предната линия?Знаеш че е или/или нали?
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

GTipo написа:
      Определено Blaupunkt AVTO GTA-2 SPECIALДругите въобще не знам как биха се държали на 8 ома.За "бушмена" и тъндъра съм почти сигурен че ще греят бая.Не можах само да разбера - на бридж 1 канал ли ще го ползваш или за предната линия?Знаеш че е или/или нали?
      Бошмена е в кутия тип Бандпас(мое производство) и понеже Мареата нама стабилна кора отзаде и неможе да се сложат елипси единствения вариант е да сложа нещо в багажника.Ще свири на бридж но смятам по-нататък да си взема 4 омов, така че ще е временно с тази 8’’ца....какво ще кажеш за Megavox-MGX6000?
      >>JDM<<

Коментар

Още един глас за Blaupunkt-а. Параметрите му са най-истински. Другите са доста подвеждащи.

Коментар

И аз съм за Blaupunkt AVTO GTA-2 SPECIAL!
          Фиат Брава 1.6 16в 103 к.с.
          Fiat Punto 2 1.9 JTD 80 h.p.

Коментар

rollin написа:
            GTipo написа:
            Бошмена е в кутия тип Бандпас(мое производство) и понеже Мареата нама стабилна кора отзаде и неможе да се сложат елипси единствения вариант е да сложа нещо в багажника.Ще свири на бридж но смятам по-нататък да си взема 4 омов, така че ще е временно с тази 8’’ца....какво ще кажеш за Megavox-MGX6000?
            Фирмата всъщност е БМ Аудио - Германия. Правен естествено в Китай. Проблема при теб е че този е 4 канален, тоест , чист моно режим в бридж нямаш. Едва ли ще ти свърши работа. Според мен е прекалено китайски. Едва ли са му истински параметрите. Да не говорим за компоненти.

Коментар

Аз съм с такъв Blaupunkt AVTO GTA-2 SPECIAL Бих избрал пак него
              BMW E90 320D
              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
              ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

GTipo написа:
                rollin написа:
                ...какво ще кажеш за Megavox-MGX6000?
                Фирмата всъщност е БМ Аудио - Германия. Правен естествено в Китай. Проблема при теб е че този е 4 канален, тоест , чист моно режим в бридж нямаш. Едва ли ще ти свърши работа. Според мен е прекалено китайски. Едва ли са му истински параметрите. Да не говорим за компоненти.
                Кой е 4 канален?Нещо да кажете за Мегавокс-а?
                >>JDM<<

Коментар

rollin написа:
                  GTipo написа:
                  rollin написа:
                  ...какво ще кажеш за Megavox-MGX6000?
                  Кой е 4 канален?Нещо да кажете за Мегавокс-а?
                  Обърках се с 8000. Даже се пробвах да го сменя като разбрах но много бързо отговаряш Не бих го избрал, много китайски изглежда. По принцип може да се намерят схеми за тези усилватели и по крайното стъпало, с какви транзистори е може да се каже що за чудо е. Или пък да питаш някой който има такъв как се държи.

Коментар

blagun написа:
                    off:Май миналата неделя изпреварих едно сребристо купе малко преди Орлов мост. Ти ли беше?

Коментар

Stilo написа:
                      blagun написа:
                      off:Май миналата неделя изпреварих едно сребристо купе малко преди Орлов мост. Ти ли беше?
                      Щом си успял да ме изпревариш, значи не съм бил аз..... Майтапя се Може и аз да съм бил
                      BMW E90 320D
                      ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                      ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Е там карам по инерция обикновенно

Коментар

Скромен ......Колега.....Може би и красив!
                          Фиат Брава 1.6 16в 103 к.с.
                          Fiat Punto 2 1.9 JTD 80 h.p.

Коментар

А въпросният Blaupunkt, колко загрява? Има ли шанс да го монтирам под задмата седалка да речем? Колата ми е непрекъснато на улицата, затова ме е шубе да до изпляскам в багажника.
                            Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                              А въпросният Blaupunkt, колко загрява? Има ли шанс да го монтирам под задмата седалка да речем? Колата ми е непрекъснато на улицата, затова ме е шубе да до изпляскам в багажника.
                              Не грее много Но според мен недей под седалката да го монтираш Ако днес ти се занимава, може довечера в гаража да го монтираме, че аз ще слагам баса и усилвателя на Купето
                              BMW E90 320D
                              ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                              ex. FIAT BRAVO 1.6 16V

Коментар

Working...
                              X