Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем чейнджър

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем чейнджър

Та значи, отначало си работи нормално, свърят всички дискове, даже ментаците.Но като поработи половин ден например и почва да чете само първия диск.Чейнджъра е Сони, с 10 диска.Дайте ми някакъв акъл какво може да е и къде може да ида да го погледнат, щото досега го пробвах, а вече трябва да го плащам и да знам дали е сериозен проблема или не.
    N.Y. State of Mind

ами единствената зависимост е да се нагрява нещо си и да се оказва, че почва да чете само първия диск, който е оригинален например. много зависи от дисковете на каква скорост са записвани. при мен оттървах един диск на 32 като го засписах и понякога зацикля на 1 песен, но само на нея. между другото темата ти е за автоелектроника ли как беше раздела
    Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
    Fiat Bravo'97 1,6 16v
    Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Колко време е ползван колега ? Пробвай да почистиш оптиката, и по-лошият вариант е да плаче за нова, моят съвет е преди да го платиш да разбереш от някой сервиз колко струва само оптиката да не се окаже, че си се прекарал след като го платиш
      FIAT TIPO 1.6 89г,FIAT BRAVA 1.4 12V 96г
      FORD C-Max 1.8 TDCi -09г

Коментар

на мен пича като ми продаваше чейнджъра ми каза, че го водил на ремонт в тояга, че прескачал. не знам колко земат да не е повече от чейнджъра, но при мен проблема бил някаква настройка за хоризонтално/вертикално монтиране
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

хм...в тояга да не стане колкото чейнджъра и касетофона нацяло.някое друго местенце?Знам, че темата е за автоелектроника, но този раздел е по-четен, а на мен ми е малко спешничко...
          N.Y. State of Mind

Коментар

Пробвай в оторизиран сервиз на SONY, ето няколко:ЛАС сервиз тел: 962 7107 las_plasma@abv.bgЕЛАНИ тел: 9714778 elany@interbgc.comСтонед-92 тел: 981 9593 stoned92@abv.bgУспех!
            FIAT TIPO 1.6 89г,FIAT BRAVA 1.4 12V 96г
            FORD C-Max 1.8 TDCi -09г

Коментар

Най-добре потърси си друг, щом прави такива проблеми. В сервиза ще го "позакърпят" малко и след време ще е същото.
              TEMPRA 1,6i 835C1000/159AT54A

Коментар

Проблемът е, че аз не съм сигурен дали е от чейнджъра или от тоците на колата.Като го слагахме измерихме 12 волта, но кой знае, фиата е странна работа :D .Иначе в самия чейнджър какво толкова може да се нагрявапримерно и да пречи на четенето на останалите дискове, освен първия?Едит-май пропуснах да отбележа, че и касетофона се нагрява.
                N.Y. State of Mind

Коментар

Прави ли проблем - не рискувай, защото е голям шанса да не успееш да го оправиш. Стара машина,механика, загрява DAC-а и не чете. Просто не си струва - за без пари да ми го дават, не бих си взел ядове на главата.

Коментар

Извинявам се за лаишкия въпрос, ама какво е ДАК?Да не е цифровоаналогов преобразувател?Има ли оправия и кач пара
                    N.Y. State of Mind

Коментар

Мисля, че темата ти е за раздел Авто електроника! Местя я там.
                      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

DAC-ове правят малко фирми, зависи от твоя модел, но според мен проблема може да е чисто механичен. Ако модела е стар в този случай няма оправия - смяна с нов чейнджър.

Коментар

По скоро проблема ти е в лазерната глава обикновено когато и свършва ресурса започва да прави тия номера намират се нови глави за по 30 тина лв може да пробваш да я смениш другите неща по рядко се чупят има и вероятност моторчето което върти диска да е поизносено но всичко отива към сериозна намеса и то от вещ в тия неща човек

Коментар

Лазера или ще чете - или няма да чете. Не подбира селективно само първия диск!!!По скоро е механичен проблема, или в чипа, управляващ подаването на Лазар-чо към останалите.

Коментар

Working...
                            X