Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Запалване Fiat Uno ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Запалване Fiat Uno ?

Здравейте !Имам следния проблем : Фиат Уно 45 i.e. 87г. не иска да запали на стартер /върти си нормално/ когато е топъл, а на бутане пали за 20 см. Четох във форума, че вероятно е Датчик на Хол. Къде се намира той и как да го измеря ? Има един капсулован блок на делкото, с 2 куплунга /2 + 3/, който идва от делкото и отива в бобината. Това ли е? Възможно ли е де е друг проблема?Предварително благодаря!

Re: Запалване Fiat Uno ?

Ray4o написа:
    Здравейте !Имам следния проблем : Фиат Уно 45 i.e. 87г. не иска да запали на стартер /върти си нормално/ когато е топъл, а на бутане пали за 20 см. Четох във форума, че вероятно е Датчик на Хол. Къде се намира той и как да го измеря ? Има един капсулован блок на делкото, с 2 куплунга /2 + 3/, който идва от делкото и отива в бобината. Това ли е? Възможно ли е де е друг проблема?Предварително благодаря!
    датчика е вътре в делкото, а този капсулован блок е комутатора, двете кабелчета които влизат в комутатора са на въпросния датчик, може да го измериш като му провериш съпротивлението, ако няма такова значи е заминал, макар че ако е скапан датчика не би трябвало да пали и с дърпане, според мен проблема ти е в стартера консумира мн ток и не достига за хубава искра
    TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
    UNO 1.0 FIRE

Коментар

10x stef. Мисля си, че ако е скапан стартера ще пали трудно студена, защото е "затегнат". Май ще се ходи на ел. майстор

Коментар

Working...
      X