здравейте поздрави от alfa romeo форума. интересувам се от схемата на адаптера за visa някой ако я има все още ще бъда много благодарен малко не сам в час с тази програма но след детаилно прочитане на ВАЖНАТА ТЕМА мисля че този адаптер ще ми реши проблема.а той е следния притежавам alfa155 1.8 ts която ударих точно два дена след като я купих и вече 9 месеца я въстановявах.трябва да отбележа че колата беше разглобена на съставните си части и след това сглобена. значи след като алфата доби вид опитах да я запаля ама тя не и не нещо няма ток нито на помпата наинжекциона нито подава ток на свештите. идеята ми е следната дали с VISA ще мога да открия проблема вероятната причина за това може и да е някои кабел но ако тази програма локализира проблема БИНГО самолета ще запали :D .обръщам се към колегите от fiat форома защото 155цата си е fiat ама с осем свещи а иначе от кадето да я погледнеш си е tempra ако някои има схемата на този адаптер или е разработил платка ще помоля да ми ги изпрати на меил wenimont@abv.bg или линк от каде да я сваля както и фаиловете за паметта на адаптера предварително благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
помогнете ми
Collapse
X
-
Re: кола
kluchar написа:има платката зглобена икабели но трябва да инсталираш програмата от ДОНЛОАД от саита тя е на ДОС ако е вързан ECU поже ида покаженищо да тръгне но трябва доста предварителна подготовка / дане заключиш ECU на колата /първо провери всачки жици дали са правилно свързани по схемата по ще се ориентираш и Гледаи от http://91.92.0.122:7080/navi?COUNTRY..._LANG=N&RMODE=
Коментар
-
Re: помогнете ми
wenimont написа:здравейте ....Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
ivo написа:wenimont написа:здравейте ....ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
-
Grisha написа:Колега отдолу на страничката към която си дал линк мисля,че трябва да промениш нещоTempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369
Коментар
-
ivo написа:Grisha написа:Колега отдолу на страничката към която си дал линк мисля,че трябва да промениш нещоex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар