Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

помогнете ми

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

помогнете ми

здравейте поздрави от alfa romeo форума. интересувам се от схемата на адаптера за visa някой ако я има все още ще бъда много благодарен малко не сам в час с тази програма но след детаилно прочитане на ВАЖНАТА ТЕМА мисля че този адаптер ще ми реши проблема.а той е следния притежавам alfa155 1.8 ts която ударих точно два дена след като я купих и вече 9 месеца я въстановявах.трябва да отбележа че колата беше разглобена на съставните си части и след това сглобена. значи след като алфата доби вид опитах да я запаля ама тя не и не нещо няма ток нито на помпата наинжекциона нито подава ток на свештите. идеята ми е следната дали с VISA ще мога да открия проблема вероятната причина за това може и да е някои кабел но ако тази програма локализира проблема БИНГО самолета ще запали :D .обръщам се към колегите от fiat форома защото 155цата си е fiat ама с осем свещи а иначе от кадето да я погледнеш си е tempra ако някои има схемата на този адаптер или е разработил платка ще помоля да ми ги изпрати на меил wenimont@abv.bg или линк от каде да я сваля както и фаиловете за паметта на адаптера предварително благодаря

ако и компютъра не таботи и визата нямам как да открие евентуално проблема,я виж да не си забравил някоя маса

Коментар

Първо провери дали проблема не е в изключил(от удара)инерционен ключ.

Коментар

платка Виза

имам
        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

Re: кола

kluchar написа:
          има платката зглобена икабели но трябва да инсталираш програмата от ДОНЛОАД от саита тя е на ДОС ако е вързан ECU поже ида покаженищо да тръгне но трябва доста предварителна подготовка / дане заключиш ECU на колата /първо провери всачки жици дали са правилно свързани по схемата по ще се ориентираш и Гледаи от http://91.92.0.122:7080/navi?COUNTRY..._LANG=N&RMODE=
          пич сори за забележката,ама гледай преди да постнеш текста си,почти всички постове са ти такива и дразни

Коментар

Re: помогнете ми

wenimont написа:
            здравейте ....
            Здравей и на теб. Тестера VISA би ти помогнал единствено ако ECU /комапа/ на колата ти е изправен, всичко е свързано правилно и тестера разпознае ЕКУ-то ... Без да е стартиран двигателя от ЕКУ-то може да се четат само грешките и нищо друго. Което най-вероятно няма да ти помогне да пуснеш двигателя в ход. Затова както са те посъветвали по-горе огледай всички кабели и връзки. А доколкото схемата - има я във ’Важна тема’Поздарви Иво
            Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

Коментар

ivo написа:
              wenimont написа:
              здравейте ....
              Здравей и на теб. Тестера VISA би ти помогнал единствено ако ECU /комапа/ на колата ти е изправен, всичко е свързано правилно и тестера разпознае ЕКУ-то ... Без да е стартиран двигателя от ЕКУ-то може да се четат само грешките и нищо друго. Което най-вероятно няма да ти помогне да пуснеш двигателя в ход. Затова както са те посъветвали по-горе огледай всички кабели и връзки. А доколкото схемата - има я във ’Важна тема’Поздарви Иво
              Колега отдолу на страничката към която си дал линк мисля,че трябва да промениш нещо
              ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Grisha написа:
                Колега отдолу на страничката към която си дал линк мисля,че трябва да промениш нещо
                Ами сайта не съм го поглеждал повече от 2 години ... даже го бях забравил ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_33п.п. от 28 September 2005 15:35 .. сега погледнах и го промених ... погледни сега ....
                Tempra 1.6 i.e. S Lybra 1.8 vvt lx 088 9 242 369

Коментар

ivo написа:
                  Grisha написа:
                  Ами сайта не съм го поглеждал повече от 2 години ... даже го бях забравил ... Yellow_Flash_Colorz_PDT_33п.п. от 28 September 2005 15:35 .. сега погледнах и го промених ... погледни сега ....
                  Пак си е същото
                  ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Working...
                  X