здравейте поздрави от alfa romeo форума. интересувам се от схемата на адаптера за visa някой ако я има все още ще бъда много благодарен малко не сам в час с тази програма но след детаилно прочитане на ВАЖНАТА ТЕМА мисля че този адаптер ще ми реши проблема.а той е следния притежавам alfa155 1.8 ts която ударих точно два дена след като я купих и вече 9 месеца я въстановявах.трябва да отбележа че колата беше разглобена на съставните си части и след това сглобена. значи след като алфата доби вид опитах да я запаля ама тя не и не
нещо няма ток нито на помпата наинжекциона нито подава ток на свештите. идеята ми е следната дали с VISA ще мога да открия проблема вероятната причина за това може и да е някои кабел но ако тази програма локализира проблема БИНГО самолета ще запали :D .обръщам се към колегите от fiat форома защото 155цата си е fiat ама с осем свещи а иначе от кадето да я погледнеш си е tempra ако някои има схемата на този адаптер или е разработил платка ще помоля да ми ги изпрати на меил wenimont@abv.bg или линк от каде да я сваля както и фаиловете за паметта на адаптера предварително благодаря

Коментар