ЗДравеите колеги!!! от два дни се боря с една аларма и немога да открия къде е проблема!!!става въпорс за това че алармата е сварзана работи обаче когато е активирана и отвря врата неще да свири!!!някой някакви идеи за помощ! алармата е PERFECXION ПОНЕ така пише!та въпорса ми е къде може да е проблема ходих по разни майстори и всеки казва че не му се занимава че трябва да си купя нова от тях и други такива!възможно ли е алармата да е разваленаP.S. също искам да попитам понеже успях да намера схема!по схема дадено вратите има кабел door switch (-) и door switch (+) кoe трябва да сложа кам изключвателите на вратите имам и едно trunk opener това за багжника ли ще да е!! плс. някой само малко да ми помогне.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем Аларма Спешно
Collapse
X
-
Аз съм с такава марка аларма и си мисля че проблематие в настроиката на самата аларма!имаш ли книжката към самата аларма?там са посочени как става препрограмирането ( с комбинация от едиси кое и едиси кое копче....)на различните му там режими и функции ( поне на моита де ).ако нямаш книжка пиши ми на ЛС ще се опитам да сканирам моята !
Коментар
-
При мене беше същото-включвам алармата,отключвам с ключа-нищо ,като я чукна по капака засвирва-какво ли не ме караха-та нова та глупости и т.н и накрая един приятел я оправи за 5мин!Заслушай се когато включиш алармата колко пъти изписква-при мене веригата не беше затворена на алармата.По принцип ако изписка 1път е нормално а 2пъти(това при заключване)грешка-може да има и изключение деFiat Punto 1.1моно 95г.-Няма го вече
Alfa Romeo 146 1.9JTD 99г.
Alfa Romeo 155 1.7TS 93г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар