Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да разбера колко канален ми е касетофона?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как да разбера колко канален ми е касетофона?

Еми това е касетофона:Имам колони само отпред! Та интересува ме мога ли да сложа отзад колони и да ги свържа към него?
    Lancia Lybra 2,4JTD '03
    Фиат Браво 1.9TD75 '97
    Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
    Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Виж отзад дали излизат фабрични кабели. Отляво и отдясно в багажника. Двужилни. Ако нямаш - трябва да видиш и на касетофона отзад, значи да го вадиш. Повечето, дори с касета са 4 канални.
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Ммм кабели нямам отзад! Поне така си мисля де....колко ли не се суках да гледам отдолу....отгоре..... ама нещо не видях!
      Lancia Lybra 2,4JTD '03
      Фиат Браво 1.9TD75 '97
      Фиат Брава 1.4 Бензин и Метан '97 -ex
      Фиат Купе 1.8 Бензин '97 - ex

Коментар

може би имаш кабелиогледай пакпреди 1999 са слагали всякакви кабели, примерно за CD changer, шибедах...
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

колега касетофона ти е 2 канален със сигурност,2 х 7-8 вата.можеш да свържеш и задни колони,но последователно на предните иначе крайното стъпало може да изгори.най добрия вариант е друг по качествен сд мр3 плеер.или монтиране на още едно крайно стъпало в стария.а кабели до задните места за колоните със сигурност имаш провери в корите на багажника.успех
          HONDA I-VTEC

Коментар

Ако бе написал модела не само снимка можех да ти помогна имам ръководствата там е описано всичко,а и можеш сам да си ги изтеглиш от форума.
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Както писа Тодор по-горе този касетофон е двуканален! Доста маломощен е така, че вариант да закачиш задните колони къп предните успоредно няма! Ако ти се занимава си купи малко усилвателче, ако ли не, сменяй с нещо сериозно!
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Working...
              X