Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

FIAT Marea колко инча са говорителите на вратите?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

FIAT Marea колко инча са говорителите на вратите?

Здравейте.Значи интересува ме колко инча са говорителите които се намират във вратите на Фиат Мареа(същото е като при Брава а може би и при Браво) или колко сантиметра са.Мерси предварително
    >>JDM<<

На моята е с 5х7 инча.. т.е. някакъв среден вариант (елипсовидни)...
    FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

perlsite написа:
      Стига бе пък на мене ми се видя че е кръгла?Дали ще има разлики, за Мареа става въпрос нали?Ето за тука
      >>JDM<<

Коментар

Айде бе хора никой ли незнае(едва ли сте без говорители по вратите ) че после има и др. проблем какви да купя(марка модел), може от сега да препоръчате нещо?
        >>JDM<<

Коментар

има 2-3 вариантаи при мен са елипси, но има и кръглии без това ако ще купуваш трябва да махнеш кората за да я сменишсвали една колона и обикаляй с неяпосле да не се чудиш ако стане грешка :D
          2015 Renault Megane Expression GT
          2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
          Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

sev написа:
            има 2-3 вариантаи при мен са елипси, но има и кръглии без това ако ще купуваш трябва да махнеш кората за да я сменишсвали една колона и обикаляй с неяпосле да не се чудиш ако стане грешка :D
            Да сваля ама ако има а то няма Всичко е свалено а сега да разглобявам за да видя мястото и захващането нещо......Става въпрос за Фиат Мареа 19ТД 98г. Комби ...ако някой е сигурен за размерите да казва
            >>JDM<<

Коментар

При мен на Брава-та са 2 елипси 130х180 мм, 30 W!
              Space Star 1.9 DID

Коментар

rollin написа:
                perlsite написа:
                Стига бе пък на мене ми се видя че е кръгла?Дали ще има разлики, за Мареа става въпрос нали?Ето за тука
                Moйте също са кръгли.Така на око като ги гледам са около 16 инча ама окото лъже,така че да не те объркам.Много свирят не ги знам колко вата са ама като им дам думан направо ще ми се пръснат тъпанчетата.Те са ми вързани към някакъв филтър заедно с пищелките и вадят кристален звук,така я купих от Италия, не са мои допълнения.Иначе моята мареа е седан и съм си сложил и два елипса пайнер на кората отзад х80 вата, и един 12инчов бас херц в багажника със усилвателче кенууд.Направо е музиката сватба батко.Отвреме на време пренатягам някое друго болче Много развалихте тая лютиница Първомай не е както беше
                A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
                Punto Sporting 1.9JTD 2003
                ex. Fiat Marea TD100 1998

Коментар

georgid написа:
                  rollin написа:
                  perlsite написа:
                  Moйте също са кръгли.Така на око като ги гледам са около 16 инча сантиметра нали? Много развалихте тая лютиница Първомай не е както беше
                  Та за лютеницата има малко тънкости.Сега(преди година и повече може би) взеха да я произвеждат и в едно съседно село(Православен) и немогат да я докарат като нашата и навярно си случил на нея.Но има разлика в етикетите ако не се лъжа но ще питам каква е и ще пиша(за да купувате само орегинала )Та за колоните:Ей сега ги разглобих и видях че са елипси но ако поотрежа от тук от там и ще стане място за кръгли.Мерси за обърнaтото внимание.
                  >>JDM<<

Коментар

Мойте са кръгли,но има някакъкви приставки сложени около тях сега забелязах,защото свалях кората.Да 16 см

Коментар

И елипсите имат приставки.Предстои ми смяна на същите и като ги сменя ще пиша какво съм подбрал.Кората на вратата се демонтирва за 1 минута с винтоверт и подходящи битове.
                      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                        И елипсите имат приставки.Предстои ми смяна на същите и като ги сменя ще пиша какво съм подбрал.Кората на вратата се демонтирва за 1 минута с винтоверт и подходящи битове.
                        http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=15224и аз така правех и си набих мечките

Коментар

rollin написа:
                          Стига бе пък на мене ми се видя че е кръгла?Дали ще има разлики, за Мареа става въпрос нали?
                          Да, за моята Мареа става дума, но знам, че има разни вариации и е най-добре да погледнеш сам с какви си точно.
                          FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Щом са 16см. какво ще кажете за тая компонентна система на BoshmanBoschmann AL-160 SE - 80 лева комплектаВисококачествена дву-лентова система с мощност 2 х 45 вата RMS. Комплекта съдържа два 160мм баса, две пищялки и два дву-лентови филтъраАко някой знае нещо по-добро за тея пари с удоволствие ще изслушам наговото мнение
                            >>JDM<<

Коментар

само не очаквай чудеса от новите колонидо колкото съм чувал кората на врата дрънчи прилично
                              2015 Renault Megane Expression GT
                              2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                              Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

Working...
                              X