Здравейте.Значи интересува ме колко инча са говорителите които се намират във вратите на Фиат Мареа(същото е като при Брава а може би и при Браво) или колко сантиметра са.Мерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FIAT Marea колко инча са говорителите на вратите?
Collapse
X
-
sev написа:има 2-3 вариантаи при мен са елипси, но има и кръглии без това ако ще купуваш трябва да махнеш кората за да я сменишсвали една колона и обикаляй с неяпосле да не се чудиш ако стане грешка :DВсичко е свалено а сега да разглобявам за да видя мястото и захващането нещо......Става въпрос за Фиат Мареа 19ТД 98г. Комби ...ако някой е сигурен за размерите да казва
>>JDM<<
Коментар
-
rollin написа:perlsite написа:На моята е с 5х7 инча.. т.е. някакъв среден вариант (елипсовидни)...пък на мене ми се видя че е кръгла?Дали ще има разлики, за Мареа става въпрос нали?Ето за тука
Много развалихте тая лютиница Първомай не е както беше
A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
Punto Sporting 1.9JTD 2003
ex. Fiat Marea TD100 1998
Коментар
-
georgid написа:rollin написа:perlsite написа:На моята е с 5х7 инча.. т.е. някакъв среден вариант (елипсовидни)...пък на мене ми се видя че е кръгла?Дали ще има разлики, за Мареа става въпрос нали?Ето за тука
Moйте също са кръгли.Така на око като ги гледам са около 16 инча
сантиметра нали?
Много развалихте тая лютиница Първомай не е както беше
)Та за колоните:Ей сега ги разглобих и видях че са елипси но ако поотрежа от тук от там и ще стане място за кръгли.Мерси за обърнaтото внимание.
>>JDM<<
Коментар
-
Tornado написа:И елипсите имат приставки.Предстои ми смяна на същите и като ги сменя ще пиша какво съм подбрал.Кората на вратата се демонтирва за 1 минута с винтоверт и подходящи битове.A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
Punto Sporting 1.9JTD 2003
ex. Fiat Marea TD100 1998
Коментар
-
Щом са 16см. какво ще кажете за тая компонентна система на BoshmanBoschmann AL-160 SE - 80 лева комплектаВисококачествена дву-лентова система с мощност 2 х 45 вата RMS. Комплекта съдържа два 160мм баса, две пищялки и два дву-лентови филтъраАко някой знае нещо по-добро за тея пари с удоволствие ще изслушам наговото мнение
>>JDM<<
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар