Здравейте.Значи интересува ме колко инча са говорителите които се намират във вратите на Фиат Мареа(същото е като при Брава а може би и при Браво) или колко сантиметра са.Мерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
FIAT Marea колко инча са говорителите на вратите?
Collapse
X
-
sev написа:има 2-3 вариантаи при мен са елипси, но има и кръглии без това ако ще купуваш трябва да махнеш кората за да я сменишсвали една колона и обикаляй с неяпосле да не се чудиш ако стане грешка :D>>JDM<<
Коментар
-
rollin написа:perlsite написа:На моята е с 5х7 инча.. т.е. някакъв среден вариант (елипсовидни)...A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
Punto Sporting 1.9JTD 2003
ex. Fiat Marea TD100 1998
Коментар
-
georgid написа:rollin написа:perlsite написа:На моята е с 5х7 инча.. т.е. някакъв среден вариант (елипсовидни)...>>JDM<<
Коментар
-
Tornado написа:И елипсите имат приставки.Предстои ми смяна на същите и като ги сменя ще пиша какво съм подбрал.Кората на вратата се демонтирва за 1 минута с винтоверт и подходящи битове.A3 1.9TDI 131к.с помпа-дюза 2002г 6 скорости 5 ВРАТИ вече 160+к.с
Punto Sporting 1.9JTD 2003
ex. Fiat Marea TD100 1998
Коментар
-
Щом са 16см. какво ще кажете за тая компонентна система на BoshmanBoschmann AL-160 SE - 80 лева комплектаВисококачествена дву-лентова система с мощност 2 х 45 вата RMS. Комплекта съдържа два 160мм баса, две пищялки и два дву-лентови филтъраАко някой знае нещо по-добро за тея пари с удоволствие ще изслушам наговото мнение>>JDM<<
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар