Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Проблем!!!! цъкаш клаксона - работят пръскалките

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Проблем!!!! цъкаш клаксона - работят пръскалките

Първо здравейте на всички... както виждате нов съм тук, както и сред собствениците на ФИАТ и имам нужда от малко помощ Проблемът е следния - купих си Пунто І ’96 1.7TDS и малко след това забелязах, че като натискам клаксона работят пръскалките за чистачките, което така да се каже "малко е смущаващо", доколкото разбрах тоя бастуб предишния собственик е сменявал ключето за чистачките ( май е комплект с т’ва за мигачите ама незнам... ) и изглежда някой е "увъртел" нещата......Опитах се уж да направя нещо... ама нищо не стана.... даже не моуспях да намеря къде е тъпия клаксон да проследя веригата поне Ако някой може да помогне с нещо..... ще съм му мноооооого благодарен
    '99 Palio I Weekend 1.7TD

За Пунто не знам. За Бравата има 3 вида ключове. Ако предишния собственик не е намерил подходящото може да е сложил различно (не и на външен вид). Аз като сменявах моя ключ първо попаднах на различен и ел.техникът каза, че може да ми го сложи, но няма да работи клаксона. Та след това търсих отново. За Брава е като на приложената снимка, но твоето не знам какво е. Предполагам, че от там е проблема.
    Прикачени файлове
    M-Benz E 250 TD 150hp
    M-Benz 200d 75 hp
    Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили

Коментар

ами точно за нещо подобно говоря.... д’еба мама му ( ще ме извинявате ама се нервирам много )и най-интересното е, че пръскалките работят и на изгасен контакт ( ключ на позиция 0 ) , което още повече ме озадачава... сещате се, че ако само са разменени местата не би следвало да работи и на изключен контакт В този ред от мисли и предвид по-горното жокерче от колегата ( за което благодаря ).... някой да има серийния номер на оригиналния ключ за фаровете/стъклочистачките/мигачите??????

Коментар

клаксон

това последното не разбрах за какво е сесериен номер като част да си го купиш и на кой ключ този за пръскалките ли или за ключа на палене . /може в ePER да има / ела на срещата утре и да погледнем някоя кола иначе трябва да извадиш волана и там на ново да се проследи всичко може някаде маса да не прави или верно нещо де е объркано .
        КЛЮЧАРА е тук – https://goo.gl/maps/GvEGbSeq7nk
        Пунто http://www.punto.mysteria.cz/puntoMk1/schema7.htm
        http://www.autoinfo24.ru/rukovodstva.../inomarki/fiat

Коментар

сериен номер на ключа за фаровете/мигачите/стъклочистачките - нали е една обща гад под воланаколкото до срещата - имам желание ама пак съм на работа, за нещастие

Коментар

msotiroff написа:
            За Пунто не знам. За Бравата има 3 вида ключове. Ако предишния собственик не е намерил подходящото може да е сложил различно (не и на външен вид). Аз като сменявах моя ключ първо попаднах на различен и ел.техникът каза, че може да ми го сложи, но няма да работи клаксона. Та след това търсих отново. За Брава е като на приложената снимка, но твоето не знам какво е. Предполагам, че от там е проблема.
            Колега точно такова ми трябва като на снимката :D Колко го купи целия панел?
            BMW E90 320D
            ех. FIAT COUPE 2.0 16V
            ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
            ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

По моргите варират м/у 70 и 100 лева (втора употреба, разбира се). Провери при Италиянеца, трябва да има.
              M-Benz E 250 TD 150hp
              M-Benz 200d 75 hp

Коментар

msotiroff написа:
                По моргите варират м/у 70 и 100 лева (втора употреба, разбира се). Провери при Италиянеца, трябва да има.
                малеееееееееее а колко ли ще ме одерат за Пунтото???? а и ако не е от това -> двойна, тройна (може би) набутвация

Коментар

msotiroff написа:
                  Леле, тея са ненормални разкъсвачи.. май ще пробвам да го оправя сам..
                  BMW E90 320D
                  ех. FIAT COUPE 2.0 16V
                  ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
                  ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine

Коментар

blagun написа:
                    msotiroff написа:
                    Леле, тея са ненормални разкъсвачи.. май ще пробвам да го оправя сам..
                    :D успех
                    M-Benz E 250 TD 150hp
                    M-Benz 200d 75 hp

Коментар

Working...
                    X