Първо здравейте на всички... както виждате нов съм тук, както и сред собствениците на ФИАТ и имам нужда от малко помощ Проблемът е следния - купих си Пунто І ’96 1.7TDS и малко след това забелязах, че като натискам клаксона работят пръскалките за чистачките, което така да се каже "малко е смущаващо", доколкото разбрах тоя бастуб предишния собственик е сменявал ключето за чистачките ( май е комплект с т’ва за мигачите ама незнам... ) и изглежда някой е "увъртел" нещата......Опитах се уж да направя нещо... ама нищо не стана.... даже не моуспях да намеря къде е тъпия клаксон да проследя веригата поне Ако някой може да помогне с нещо..... ще съм му мноооооого благодарен
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем!!!! цъкаш клаксона - работят пръскалките
Collapse
X
-
За Пунто не знам. За Бравата има 3 вида ключове. Ако предишния собственик не е намерил подходящото може да е сложил различно (не и на външен вид). Аз като сменявах моя ключ първо попаднах на различен и ел.техникът каза, че може да ми го сложи, но няма да работи клаксона. Та след това търсих отново. За Брава е като на приложената снимка, но твоето не знам какво е. Предполагам, че от там е проблема.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
-
ами точно за нещо подобно говоря.... д’еба мама му ( ще ме извинявате ама се нервирам много )и най-интересното е, че пръскалките работят и на изгасен контакт ( ключ на позиция 0 ) , което още повече ме озадачава... сещате се, че ако само са разменени местата не би следвало да работи и на изключен контакт В този ред от мисли и предвид по-горното жокерче от колегата ( за което благодаря ).... някой да има серийния номер на оригиналния ключ за фаровете/стъклочистачките/мигачите??????'99 Palio I Weekend 1.7TD
Коментар
-
клаксон
това последното не разбрах за какво е сесериен номер като част да си го купиш и на кой ключ този за пръскалките ли или за ключа на палене . /може в ePER да има / ела на срещата утре и да погледнем някоя кола иначе трябва да извадиш волана и там на ново да се проследи всичко може някаде маса да не прави или верно нещо де е объркано .
Коментар
-
msotiroff написа:За Пунто не знам. За Бравата има 3 вида ключове. Ако предишния собственик не е намерил подходящото може да е сложил различно (не и на външен вид). Аз като сменявах моя ключ първо попаднах на различен и ел.техникът каза, че може да ми го сложи, но няма да работи клаксона. Та след това търсих отново. За Брава е като на приложената снимка, но твоето не знам какво е. Предполагам, че от там е проблема.BMW E90 320D
ех. FIAT COUPE 2.0 16V
ex. FIAT BRAVO 1.6 16V
ex. ALFA ROMEO 145 BOXER engine
Коментар
-
blagun написа:msotiroff написа:По моргите варират м/у 70 и 100 лева (втора употреба, разбира се). Провери при Италиянеца, трябва да има.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар