Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Marea

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Marea

Здравейте колеги, В събота се сдобих с Фиат Мареа Комби Weekend, 1.8 16v, Много съм доволен от колата.Има си всички екстри, въпроса е , че е с касетофон заводски, та питането ми е: дали да слагам СД Changeer и каква е буксата за него, или да си търся заводско СД за Мареа, тъпото е , че не ми се разбива таблото да сложа някаква Мп-3-ка а пък и волана е мултифункционален.Мерси предварително

Re: Fiat Marea

goKToPa написа:
    Здравейте колеги, В събота се сдобих с Фиат Мареа Комби Weekend, 1.8 16v, Много съм доволен от колата.Има си всички екстри, въпроса е , че е с касетофон заводски, та питането ми е: дали да слагам СД Changeer и каква е буксата за него, или да си търся заводско СД за Мареа, тъпото е , че не ми се разбива таблото да сложа някаква Мп-3-ка а пък и волана е мултифункционален.Мерси предварително
    Честито, колега! Ако се беше поразровил съвсем малко, щеше да откриеш всичко. Евробукса, слага се една приставка(20-30лв), за да не е грозно и си готов с мп3-то Оригинално ЦД, няма да намериш - супер редки са...виж как седи мп3 плейър в раздел авто-ел(GT410U на Sony е за нас - доста колеги са със него, понеже може да свети във зелено или червено, аз съм със него). Много безаварийни км ти желая и ако те интересува нещо друго, използвай търсачката - има всякакво инфо!
    1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ

Коментар

http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=592
      Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
      Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Доста хора ползват и ей такива джаджиhttp://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=3021Зависи колко си претенциозен към качеството на музиката.
        Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Working...
        X