Здравейте колеги, В събота се сдобих с Фиат Мареа Комби Weekend, 1.8 16v, Много съм доволен от колата.Има си всички екстри, въпроса е , че е с касетофон заводски, та питането ми е: дали да слагам СД Changeer и каква е буксата за него, или да си търся заводско СД за Мареа, тъпото е , че не ми се разбива таблото да сложа някаква Мп-3-ка а пък и волана е мултифункционален.Мерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Marea
Collapse
X
-
Re: Fiat Marea
goKToPa написа:Здравейте колеги, В събота се сдобих с Фиат Мареа Комби Weekend, 1.8 16v, Много съм доволен от колата.Има си всички екстри, въпроса е , че е с касетофон заводски, та питането ми е: дали да слагам СД Changeer и каква е буксата за него, или да си търся заводско СД за Мареа, тъпото е , че не ми се разбива таблото да сложа някаква Мп-3-ка а пък и волана е мултифункционален.Мерси предварително1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ
-
Доста хора ползват и ей такива джаджиhttp://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=3021Зависи колко си претенциозен към качеството на музиката.Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар