Докато се опитвах да си свържа CD/MP3 плеъра днес даде на късо. Веднага издърпах кабелите, но после се оказа, че алармата не работи Бушон ли съм изгорял или може да се окажа нещо по-сериозно. Плеъра веднага ли заминава за поправка или той поне е останал здрав? Yellow_Flash_Colorz_PDT_13
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Голяма беля!!!
Collapse
X
-
СД
ако си вързъл само СД обратно може да изгори ако няма защита има модели като дадеш изводите на маса пак може да изгори крайното стъпало а така най много да си изгорил предпазител някаде от тъблото запалка или някаде там -сервизен предпазител погледни извода + от СД каде отива и по схемата ако е оригинално връзването може да се ориентираш
Коментар
-
Разминах се само с изгорял предпазител на алармата. Сложих си CD-то вързаха ми и горните предни колонки, които се оказа, че били разкачени, а аз си купих и едни BOSCHMANN за 25лв. за отзад и сега остава само да намеря поставката за плеъра, че да не ми седи като изкорубено. Не е чак толкова грозно, но все пак ще е по-добре с капаче. Благодаря на всички за помощта. И един съвет - прежалете 10лв. , а не се набутвайте с повечко разходи. Ето къде съм сбъркал аз. Когато го свързах за пръв път вървеше, но не светеше дисплея, а аз глупакът не съм се сетил да дам контакт и е щяло да тръгне. Прочетох всичко във форума и намерих схемата на + и - и според неяEsper написа:И аз така за 10-те лева Иначе:Жълтия на 30Червен на символа с ключеЧерен на символа с масаСиния се използва за управление на външен усилвател. Поне според упътването ти. Ако нямаш такъв - вдигаш го "на трупчета"Символчето със лампа май касетовона ти не го подържа - това е като се пуснат габарити дисплея да свети по-слабо, за да не става като ТОВА. Ако не стане, размени местата на жълт и червен.Някъде дори ги свързват заедно - там трябва да имаш +12V за нормална работа.Символиката е от тази темаFiat Brava_EL 1.6 16V 103hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар