Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дистанционно на фабрична аларма: кое копче за какво е?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дистанционно на фабрична аларма: кое копче за какво е?

Моля да ме прощавате за глупавата тема, но не можах да намера информацията която търсех сам. Ще се радвам, ако можете да ми помогнете. Та кое копче, за какво е? Има ли някаква последователност на натискане при отключване/заключване? Каква е самостоятелната им употреба?http://snimka.bg/album.php?album_id=106746&photo=11
    Fiat Brava_EL 1.6 16V 103hp

Да не би да съм Ви питал откъде се пуска топлата вода у нас, че никой не отговаря, направо не мога да Ви се начудя.

Коментар

ре

Това далеч не е фабрична аларма.Намери къде се намира алармата и прочети името и (пише го някъде по корпуса и).В понеделник ще се опитам да ти изпратя инструкция за потребители (на руски ).
      Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

Добре де, а не е ли дистанционното на фабричната аларама или пак греша?

Коментар

ре

Повярвай ми не е фабрична.Виж къде е (някъде при двигателя) ,напиши и името и ако мога ще помогна.
          Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

dreamfool написа:
            Добре де, а не е ли дистанционното на фабричната аларама или пак греша?
            На фабричната,бутоните са на самия ключ и ключа е малко по-голям
            Ex. Grande Punto Driver

Коментар

здравей, колега, както разбра, това не е фабрична аларма, на стария ми сеат имах същата...просто е италианска сивото е за включване и изключване, а червеното е паник бутон, мисля, никога не съм го използвал.
              A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
              e30 forever!

Коментар

съжалявам,че ще пиша в темата на колегата,но всяка брава/о ли имат фабрична аларма?Благодарско предварително

Коментар

Не всяка имат заводска аларма.Зависи от обурудването.Ако има такава на средния панел посредата между копчетата трябва да има червен диод.На колата от подпписа имам работи,но не издава звуков сигнал а само мигат пътепоказателите в авариен режим.
                  Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                  Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
                    Не всяка имат заводска аларма.Зависи от обурудването.Ако има такава на средния панел посредата между копчетата трябва да има червен диод.На колата от подпписа имам работи,но не издава звуков сигнал а само мигат пътепоказателите в авариен режим.
                    Благодаря колега

Коментар

Tornado написа:
                      Аз имам червен диод в средата,но аларма нямам Може и после да са я махнали....

Коментар

По какво съдиш ,че са я премахнали.
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Аз имам фабрична аларма и повярвай ми дистанционното не е такова. Ще я снимам довечера и ще ти я покажа. Май и аз ше я сменям, че нещо ми прави проблеми.
                          Fiat Bravo SX 1.6 16V

Коментар

Здравейте! Не искам да пускам нова тема, затова пиша тук. Имам от една седмица Фиат Мареа с аларма Т108LaserLine с три бутона /ляв, десен и среден издаден напред/. http://www.snimka.bg/album.php?album_id=134932Нямам упътване и незная за какво точно служат. Само с единият - левият отключвам и заключвам колата. Но ако се забавя с запалването, трябва пак да я заключа и отключа иначе не пали. Това е много неудобно. А може би има и по лесен начин? Благодаря Ви за помощта!
                            Fiat Marea Weekend '99 1.6 16V

Коментар

Working...
                            X