Колата е климатроник проблема е че се пуска постоянно.Махнах платката на климатроника и пак същото.Помогнете моля.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем с парното на Fiat Tempra '94
Collapse
X
-
колега извинявай че пиша във твоята тема, но и аз имам проблем с парното /управлението му по точно / и затова да не пълним форума с подобни теми,та значи моя проблем е че като натисна бутона да "духа " на стъклото въздуха отива във краката като пусна в краката "духа от средните въздуховоди и така много рядко се улучва да "духа " там където аз искам, та въпроса ми е , във платката /тази която е за управлението с бутоните на таблото/ ли ми е проблема или има някакъв друг проблем или друга електроника която се грижи затова, благодаря предварително на всеки който даде компетентно мнение по въпроса ПС колата е темпрата от подписа ми със климатроник :DTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
-
[quote="klipper"]Ако може някои да ми помогне,да си пусна парното в колата.Вентилатора не върти.Някои кабел ако трябва да дам на късо.Платката регулатор съм я махнал защото не работи.Моля помогнете че ще умрем от студ .[/quoteколега виж във раздела продава има колега който разпродава темпра алфа и уно на части питай него може и да ти помогнеTEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар