Колеги, колко пари струва монтирането на аларма за Пунтото.Имам си аларма свалена от една друга кола, и искам да я сложа на Пунтото.Днес жената отиде до някакъв сервиз да и я сложат и там казали 60лв.Това е супер много според мен?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монтиране на аларма - колко пари?
Collapse
X
-
pugsy написа:не повече от 10-15лева е монтажаI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Поискали са 60лв защото алармата е демонтирвана и е по трудна за следващия монтаж аз до преди 4 години се занимавах в продължение на 10г. с авто аларми и мога да кажа че монтажа на парктроника е значително по лесен и би трябвало да е по ефтин преди лично аз взимах за монтаж 20-25лв и монтажа го правех със споики.Обичам си работата.
Коментар
-
На Бравата като я взех и бях финансово окъсял сложих една за 65лв с монтажа - обаче се оказа отлично работеща - управлява ми централното, има двоен антишок и не се обажда излишно. Единствения проблем които има е че не може да се включват и изключват отделните функции - просто за толкова пари - толкова.Иначе монтажа е изпълнен добре, като изключим че не ми е вързан задния капак - явно не им се е занимавало повече на момчетата за тия пари.Alfa Romeo 147 1,6 ts, 2002 и то само на бензин...
Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Коментар
-
60лв. Е ОК цена, при положение, че монтажът е извършен качествено - със спойки, със скриване на модулите на недостъпни места, със свързване на датчици на всички врати и капаци. За да ми монтират примерно на мен алармата ми бяха разковали цялата предница (по случайност видях), но после не можах да позная, че е пипано по колата. Дори нямаше и мръсно повече от това, което им бях оставил, хм, а можеха и да я почистят, нали? За тези 60лв...Steliyan's Life!
FIAT Marea HLX 1.9JTD 105, 02.2000
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар