Здравейте, колеги. Проблема е следния: над 1500 оборота присветва лампата на маслото, но само когато колата е на скорост. Когато я форсирам на свободна не примигва. Измерих налягането на маслото в двигателя - перфектно е, смених масления датчик - продължава да примигва. Единственото, което ми идва на ум е някоя жица да дава маса някъде при вибрации на двигателя и за тва да мига лампата. Моля, дайте идеи какво може да е и как да се оправи проблема. Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ел. проблем с лампата а маслото
Collapse
X
-
мисля ,че си си отговорил сам ,ако го прави по често , пробваи да откачиш кабела от датчика , и виж дали пак ще прави така , но явно нещо се е протрило според мен, и едно краино според мен решение пусни по кабела на датчика ,като го откачиш + и би трябвало да прецърка някаде , но не те съветвам , просто като идеяНа брега на реката рибарите поставяха червеи на въдиците си, а в реката се виждаше обратното...
-
Откачих кабела и като тръгвам на скорост пак след 1200-1500 оборота свети. Тва е няклъде по кабелаците и няма намиранеееее Има ли някаква опасност, ако пусна "+" по кабела? Питам, защото никак не съм на "ти" с жичкаджийските работи.M-Benz E 250 TD 150hp
M-Benz 200d 75 hp
Peugeot Bipper 1,3 HDI много малко конски сили
Коментар
-
msotiroff написа:Откачих кабела и като тръгвам на скорост пак след 1200-1500 оборота свети. Тва е няклъде по кабелаците и няма намиранеееее Има ли някаква опасност, ако пусна "+" по кабела? Питам, защото никак не съм на "ти" с жичкаджийските работи.I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
msotiroff написа:А между другото кабела от датчика не отива ли в компютъра или се лъжа ?I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
Re: ре
msotiroff написа:аз имам нещо, което съм свалял от нашия сайт, но нищо не разбирам от тези чертежи...I'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
msotiroff написа:Защо не мога да кача сервизното упътване, по д*волите ?!?! Пише, че не съм избрал тип на съобщението. Да не би, защото файла е много голям = 36 МБI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
-
msotiroff написа:Уффф, не мога да работя с тия сложни програми. Ужас. Колега много, много ти благодаря, че се отзова. Пуснах темата много отдавна, но никой не писа нищоI'm not totaly useless! I can be used as a bad example...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар