Стрелката на Бензиномера на моя Фиат никаква не работи....почти винаги свети лампата,независимо колко бензин слагам...или се вдига и като тръгна на път...пада на нула и лампата светва...Разбрах че има някакъв потециометър с графитни писти..въпроса ми е може ли да се отремонтира или се заменя задължително с нов или втора ръка....и при смяната и беззиновата помпа ли се сменя или само датчика...Знаете приблизително каква е цената на нов датчик...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Стрелката на Бензиномера Фиат Браво,постоянно е долу!!!
Collapse
X
-
бензин
и при мен е така макар че смених помпата и показваше горе след което прогресивно всеки ден падаше на долу а карам на газ казаха ми че има поплавък и се пълнел с бензини затова но той се указа от балза или нещо подобно като дърво или пластмаса но никаде не е спукано ило подобно имам старо и пак така показва като взема колата трябва да го сменям пакнесъм видял да продават нови но би трябвало да има
-
Re: бензин
kluchar написа:и при мен е така макар че смених помпата и показваше горе след което прогресивно всеки ден падаше на долу а карам на газ казаха ми че има поплавък и се пълнел с бензини затова но той се указа от балза или нещо подобно като дърво или пластмаса но никаде не е спукано ило подобно имам старо и пак така показва като взема колата трябва да го сменям пакнесъм видял да продават нови но би трябвало да има
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар