Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

проблем с мигачите

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

проблем с мигачите

изчезнаха ми преден десен и страничния десен на марея,проверих крушките и бушоните-здрави са-още повече че първо прекъсваха и ту идваха ,ту се губеха но сега вече никакви ги няма! някой има ли идея от какво може да е?

Re: проблем с мигачите

dimov75 написа:
    изчезнаха ми преден десен и страничния десен на марея,проверих крушките и бушоните-здрави са-още повече че първо прекъсваха и ту идваха ,ту се губеха но сега вече никакви ги няма! някой има ли идея от какво може да е?
    Провери масата де не се е изгубила по пътя някъде. На стария ми Фиат отзад в ляво нямах нищо. И се оказа масата е заминала зачистих и се оправи всичко. Сега на Темпрата пак така фаровете ми бяха дискотека. Единия свети на късо другия на дълго. Като дам дълги се сменяха. И пак беше масата.
    Темпра 1,6 i.e. 1994г. 853C1000 LPG
    Някога в миналото караше Фиат 127 1983г. 127A6.054
    Совалката средно на LPG
    Отишъл в затвора, попаднал на хора и станал човек

Коментар

При мен пък ефектът на дискотеката се получаваше от задния усилен фар/халоген...Беше ми нагоряла платката в задния ляв стоп и като натиснех спирачката, ми се губеше тока на преден ляв мигач и фар. Изкорубих крушката на халогена и вичко си доиде на място...

Коментар

Re: проблем с мигачите

dimov75 написа:
        Провери си гнездата на фасонките - и по-точно пластините, където се пъха щифтчето с кабелите. Преди време и аз имах подобен проблем. Левият мигач често се губеше. Оказа се, че въпросните пластини са станали на нищо от влагата и се беше натрупал дебел слой ръжда. Почистих ги и след време - хайде пак същата магария. И това за 6 месеца, защото преди толкова време смених с нови и фара, и мигача. Прави си изводите от какъв материал са изработени новите части. За щастие пазех старата оригинална фасонка и я сложих обратно. Проблемите изчезнаха. Успех.
        преди - TIPO
        сега - VOLVO XC60

Коментар

Нищо не казваш за заден десен. Сигурен ли си, че нацяло не ти липсват десни мигачи. При мен беше така и проблемът се оказа в релето. Намира се под долната кора на волана и струва около 30 лв. /5 лв. втора употреба/. Става дума за Брава, на това което взех втора употреба май беше сваляно от Пунто.
          Peugeot 301
          Punto 1.9 JTD - на жената

Коментар

Working...
          X