изчезнаха ми преден десен и страничния десен на марея,проверих крушките и бушоните-здрави са-още повече че първо прекъсваха и ту идваха ,ту се губеха но сега вече никакви ги няма! някой има ли идея от какво може да е?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
проблем с мигачите
Collapse
X
-
Re: проблем с мигачите
dimov75 написа:изчезнаха ми преден десен и страничния десен на марея,проверих крушките и бушоните-здрави са-още повече че първо прекъсваха и ту идваха ,ту се губеха но сега вече никакви ги няма! някой има ли идея от какво може да е?
-
Re: проблем с мигачите
dimov75 написа:изчезнаха ми преден десен и страничния десен на марея,проверих крушките и бушоните-здрави са-още повече че първо прекъсваха и ту идваха ,ту се губеха но сега вече никакви ги няма! някой има ли идея от какво може да е?преди - TIPO
сега - VOLVO XC60
Коментар
-
Нищо не казваш за заден десен. Сигурен ли си, че нацяло не ти липсват десни мигачи. При мен беше така и проблемът се оказа в релето. Намира се под долната кора на волана и струва около 30 лв. /5 лв. втора употреба/. Става дума за Брава, на това което взех втора употреба май беше сваляно от Пунто.Peugeot 301
Punto 1.9 JTD - на жената
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар