Имам някакъв проблем след смяната на гарнитурата на главата-пунто1.1,светят две лампи на таблото.едната лампа е като седалка и пред нея кръг,а другата е като дюза която разпръскжа.Добре дошъл във форума !Колега,преместих поста тук-много повече хора ще го видят, и ако могат ще помогнат...уточних и заглавието.Мога и аз да помагам,но уточни за кои лампи става въпрос-в аванс-най-вероятно е забравен разкачен някой конектор при демонтажа/монтажа на главата.vesko.t
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ел.проблем-Пунто 1
Collapse
X
-
Първата лампа, която изглежда като седалката с кръг пред нея е за еърбега (еърбеците). За другата не мога да се сетя в момента. Аз бих те посъветвал да и направиш компютърна диагностика. Възможно е просто в ЕЦУ-то да има грешки. Преди време на мен така ми светна тази за еърбега след изключване на акумулатора, а преди това нямах проблеми.Fiat Punto, dec 2002, 1,2i 60 hp.
-
Определено първото е еърбега, предположенията ми са, че ни са ти закачили нещо по него. Вероятно става въпрос за този на кормилото, погледни там, може да видиш и бушона за него.Другото ти е дюзата, колегата е отговорил за нея. Ако двигателя все пак си работи е грешка в инжекциона. Ако нямаш газ погледни всички ел. съединения там.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар