Колеги имам следния проблем:Още при закупуването на колата лампата на зареждането на генератора свети при работещ двигател.По слабо свети, но си свети.Предишния собственик каза,че със тока на зареждане всичко е точно,но лампата свети защото не е оригиналното реле.Предполагам,че е така защото акумолатора се държеше нормално и през зимата,но аз искам да си го възтановя да бъде оригинално.Та въпроса ми е може ли някой да ми помогне със ел.схема на зареждането(генератор,реле ,контролна лампаq свързване)Ще Ви бъда много благодарен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ел.схема на FIAT Tipo 1.9td
Collapse
X
-
Хмф, и при мен светеше и от време на време намаляше, угасваше и т.н., оказа се, че един куплунг е прегорял и не праи хубав контакт. Куплунга се намира в двигателното помещение, в дясно, под дясната чистачка. Незнам дали при Типото е там, но все пак можеш да го потърсиш и погледнеш. От него излизат един мн. дебел червен кабел и един по-тънък (пак червен).
Коментар
-
Re: Ел.схема на FIAT Tipo 1.9td
Mitko написа:kiki написа:Колеги имам следния проблем:Още при закупуването на колата лампата на зареждането на генератора свети при работещ двигател.По слабо свети, но си свети.Предишния собственик каза,че със тока на зареждане всичко е точно,но лампата свети защото не е оригиналното реле.Предполагам,че е така защото акумолатора се държеше нормално и през зимата,но аз искам да си го възтановя да бъде оригинално.Та въпроса ми е може ли някой да ми помогне със ел.схема на зареждането(генератор,реле ,контролна лампаq свързване)Ще Ви бъда много благодарен.
Коментар
-
Re: Ел.схема на FIAT Tipo 1.9td
kiki написа:Колеги имам следния проблем:Още при закупуването на колата лампата на зареждането на генератора свети при работещ двигател.По слабо свети, но си свети.Предишния собственик каза,че със тока на зареждане всичко е точно,но лампата свети защото не е оригиналното реле.Предполагам,че е така защото акумолатора се държеше нормално и през зимата,но аз искам да си го възтановя да бъде оригинално.Та въпроса ми е може ли някой да ми помогне със ел.схема на зареждането(генератор,реле ,контролна лампаq свързване)Ще Ви бъда много благодарен.FIAT Tipo Completo S 1.4 i.e. 160EP55A 836A4.000
ECU BOSCH 261 203 511; газова BRC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар