здравейте, купих си браво 1.6, 103 к.с. и имам няколко вапроса,надявам се некой да ми помогне.Реотаните и задната ми чистачка изобщо не са включени, няма кабели които да стигат до тях.Как да я оправя тая работа, някои има ли ел схема от каде тръгват тия кабелаци щото аз надигах кори и мокети ама...... друго нещо - дясно ел огледало неработи?От какво може да е?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ел.инсталация за реотани и задна чистачка
Collapse
X
-
Re: ел.инсталация за реотани и задна чистачка
juliantomov написа:здравейте, купих си браво 1.6, 103 к.с. и имам няколко вапроса,надявам се некой да ми помогне.Реотаните и задната ми чистачка изобщо не са включени, няма кабели които да стигат до тях.Как да я оправя тая работа, някои има ли ел схема от каде тръгват тия кабелаци щото аз надигах кори и мокети ама...... друго нещо - дясно ел огледало неработи?От какво може да е?Space Star 1.9 DID
-
ок благодаря, при мен проблема се оказа , че багажникът е сменян и на него изобщо няматакава плочка която да контактува с долната-/не е и имало/-такъв е модела. Та мисля да взема ток от нея и да пусна кабели до реотаните и чистачката, само че не знам кои с кои да вържа защото кабелите са 5.Моля, ако някой е наясно да ми помага. Благодаря.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар