колеги да ви питам нещо за алармите, ми аз си взех браво преди 4 дена, но алармата е изключена и ме е страх да я включа да не блокира нещо . дистанционното ми има някаква батерия и не знам каква точно да е тя, сума ти и магазини обиколих в Бургас или ще е тънка или дебела, не знам и колко волта да търся батерия а е с модела май самата аларма, а имам мерак да я пробвам има датчици на прозорците казаха ми че тез аларми били хубави ще кача някой снимки да ви олесня в помоща дано някой използва такава е да не е гаранция че ще работи или ако може да ми помогнете да намеря нещо да прочета благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
помощ за оригинална аларма
Collapse
X
-
ре
Да ти кажа,това ,че пише Fiat на кутийката не значи ,че е заводска.В твоят случай по скоро е слагана допълнително.Алармата не е нищо особенно.Ако въобще ръботи няма да си очарован от функциите и.A батериите са най вероятно 2бр. по 3 V.Един съвет от мен: не се занимавай с нея,ще имаш ядове.Достатъчно явно е ,че си купил колата с изключена аларма.Fiat Bravo 1.9 JTD
Коментар
-
vesko.t написа:Щом си от Бургас,мога да ти препоръчам да отидеш в сервиза "Автотех"-занимават се с аларми и авто климатици,намира се в двора на Автокъща "Бургас",пичовете са много печени и точни,смятам ,ще ти решат въпроса...Ще търсиш Гошо или Милен...Тел 861188Fiat Bravo 1.6 16V SX Бензин 97г 103 к.с. Метан
Fiat PUNTO MKII 1.2 8V. 60к.2000г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар