Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

помощ за оригинална аларма

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

помощ за оригинална аларма

колеги да ви питам нещо за алармите, ми аз си взех браво преди 4 дена, но алармата е изключена и ме е страх да я включа да не блокира нещо . дистанционното ми има някаква батерия и не знам каква точно да е тя, сума ти и магазини обиколих в Бургас или ще е тънка или дебела, не знам и колко волта да търся батерия а е с модела май самата аларма, а имам мерак да я пробвам има датчици на прозорците казаха ми че тез аларми били хубави ще кача някой снимки да ви олесня в помоща дано някой използва такава е да не е гаранция че ще работи или ако може да ми помогнете да намеря нещо да прочета благодаря предварително.
    Прикачени файлове
    Fiat Bravo 1.6 16V SX Бензин 97г 103 к.с. Метан
    Fiat PUNTO MKII 1.2 8V. 60к.2000г

никой ли няма такава аларма

Коментар

ре

Да ти кажа,това ,че пише Fiat на кутийката не значи ,че е заводска.В твоят случай по скоро е слагана допълнително.Алармата не е нищо особенно.Ако въобще ръботи няма да си очарован от функциите и.A батериите са най вероятно 2бр. по 3 V.Един съвет от мен: не се занимавай с нея,ще имаш ядове.Достатъчно явно е ,че си купил колата с изключена аларма.
      Fiat Bravo 1.9 JTD

Коментар

Щом си от Бургас,мога да ти препоръчам да отидеш в сервиза "Автотех"-занимават се с аларми и авто климатици,намира се в двора на Автокъща "Бургас",пичовете са много печени и точни,смятам ,ще ти решат въпроса...Ще търсиш Гошо или Милен...Тел 861188
        Ex. Grande Punto Driver

Коментар

vesko.t написа:
          Щом си от Бургас,мога да ти препоръчам да отидеш в сервиза "Автотех"-занимават се с аларми и авто климатици,намира се в двора на Автокъща "Бургас",пичовете са много печени и точни,смятам ,ще ти решат въпроса...Ще търсиш Гошо или Милен...Тел 861188
          благодаря за информацията на всицки ще мина да ги видя и други ми ги препоръчеха а алармата работи днес е включех и отворех вратите и се разсвири и диода мига дано намеря батерия за нея че неми се дават още пари ако някои има такава да казва каква е тез батерия със сигорнос благодаря предварително

Коментар

Working...
          X