Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бравата гасне при подаване на газ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Бравата гасне при подаване на газ

Pi4ove,pi6a ot franciq i nqmam kirilica.Izvinqvam se!Bravata gasne kato podan gas.Daite mneniq i razre6enie na problema.Пичове, пиша от Франция и нямам кирилица. Извинявам се. Бравата гасне като подам газ. Дайте мнения и разрешение на проблема. kiro_of_the_day
    Alfa Romeo 156 2.0 TS

От някъде дърпа въздух-скъсан маркуч?Заслушай се при запален двигател и при подаване на газ.
    FIAT PUNTO GT1 Kyron 2000xdi nisan serena 1.6

Коментар

При гасненето, колата има ли детонации ( все едно се дави) или просто заглъхва и гасне?
      Настоящата - Ford Focus ST
      Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
      Франкенщайн - R.I.P.
      Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

Iz4istih motora za prazen hod i problema iz4ezna.Sega se poqvi drug!Kato zagree kolata i pri podavane na gas glahne.Kato e studena nqma problem.
        Alfa Romeo 156 2.0 TS

Коментар

Инжектори за гориво-ултразвуково почистване.
          FIAT PUNTO GT1 Kyron 2000xdi nisan serena 1.6

Коментар

blagodarq.6te vida kakvo moga da napravq po vaprosa vav franciq
            Alfa Romeo 156 2.0 TS

Коментар

Хубавото е, че имам кирилица.Лошото е, че Бравата прояви пак проблема при студен двигател!При рязко подаване на газ, се форсира идеално, а когато пусна педала гасне!Не го прави всеки път!!!Като върви, над 2500 оборота тегли добре, но докато стигне до там е много мудна....и гори много.Хайде пак помагайте
              Alfa Romeo 156 2.0 TS

Коментар

бравата ми глъхне-1.6 16v

Имам проблем-когато не е загряла бравата ми вдига мноого високи обороти кам 1500 и като подам газ падат рязко изведнъж все едно колата се дави,няколко пъти така при незагрят двигател като подам газ и ми изгасна колата.каде е проблема и какво да правя?на 3 пъти ми се случи колата да изгасне докато карам или докато е запалена но когато вече е загрята...как да го оправя тва нещо ся,изобщто има ли оправяне
                Fiat power...

Коментар

Re: бравата ми глъхне-1.6 16v

omonkes написа:
                  Имам проблем-когато не е загряла бравата ми вдига мноого високи обороти кам 1500 и като подам газ падат рязко изведнъж все едно колата се дави,няколко пъти така при незагрят двигател като подам газ и ми изгасна колата.каде е проблема и какво да правя?на 3 пъти ми се случи колата да изгасне докато карам или докато е запалена но когато вече е загрята...как да го оправя тва нещо ся,изобщто има ли оправяне
                  Смятам, че проблема е от свещите. Отваряш капака върху свещите и издърпваш шпулите върху тях. Свещите са в едни дълбоки цилиндрични отвори, където се събира вода,особено след миене на двигател с пароструйка. Подсушаваш,ако има и проблема изчезва.

Коментар

Working...
                  X