Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ченджър за Фиат Мареа?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ченджър за Фиат Мареа?

Здравейте, имам един въпрос. На касетофона на мойта Мареа пише че може да управлява СД ченджар, но незнам каква марка. Някой ако има опит с това моля да ми помогне.

Марката е грундинг но много трудно ще намериш точния модел а и ножи ги няма.
    FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Благодаря много, но дали неможе да се пригоди някой друга марка?

Коментар

Сони което още по трудно се намира
        FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

така изглежда - ако имаш познати в Англия и те устройва цената http://cgi.ebay.co.uk/FIAT-BRAVO-BRA...QQcmdZViewItem
          Брава 1.6 16V ELX
          Пунто 1.2 60 S.S.Cult - на жената

Коментар

Sony се вързва труднотрябва малка преработкатърси си GrundigMCD 30, 36, 40, 46в БГ е почти невъзможно обаче
            2015 Renault Megane Expression GT
            2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
            Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

По-лесно и по-евтино ще ти излезе ако махнеш оригиналния касетофон, слагаш си една допълнителна декоративна пластмаса (специално за този модел) и монтираш един МР3 плеър. Тази допълнителната пластмаса мисля, че струваше около 20 лв.
              Lancia Kappa 2.0 20V
              БЪРЗ , НО НЕ БЕЗОТГОВОРЕН !!!

Коментар

besnija написа:
                По-лесно и по-евтино ще ти излезе ако махнеш оригиналния касетофон, слагаш си една допълнителна декоративна пластмаса (специално за този модел) и монтираш един МР3 плеър. Тази допълнителната пластмаса мисля, че струваше около 20 лв.
                30 лв в Авител - вижте новото ми бижу -сам си го сложих и вчера го застраховах Sony GT410U - Само на това Сони, може да се променя цвета на панела - във червено или във връзващия се със светлините от таблото зелен цвят
                1.4, 12V, 80к.с., ноем.'95, на газ

Коментар

jivo_atanasov написа:
                  Благодаря много, но дали неможе да се пригоди някой друга марка?
                  Друга марка малко трудно.Ще се опитам да ти намеря работещ грундиг(около 100лв),но пък ти провери дали имаш кабел от касетофона до багажника(намира се отзад вляво зад кората) .Поздрави
                  www.webasto.snimka.bg www.duratorq.snimka.bg

Коментар

Working...
                  X