Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Питане за смяна фабр. касетофон Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Питане за смяна фабр. касетофон Браво

Здравейте,искам да си сменя фабричния касетофон на Бравото,но също така искам да си го запазя. Та питането ми е, дали след времеако реша да го върна, ще иска някакъв код (защото нямам такъв, а и нямам червен ключ,ако това има значение).Също така, безпроблемно ли се слага нов, най-вероятно ще е Сони. Букси/жакове итем подобни еднакви ли са ?В други теми намерих това. Явно разкодирането не е проблем, имате ли инфо колкострува горе-долу ?"Влади, за разкодирането нямаш проблеми.Драсни ми на лс да се разберем кога да го доставиш и до ден два ще е ок.Нататък ще попитам какво може да се направи с механиката.Успех!""Няма да имаш проблем с фабричния имобилайзер....... НО!!!Моя касетофон си искаше код. И по тази причина го и блокирах с три неуспешни опита.Така,че внимателно ако нямаш кода.Разправията със свалянето на радиото е доста неприятна,въпреки че в "evergreen" еобяснена като доста простичка, особено ако не е сваляно до сега.По добре си осигури захранване от втори акумулатор."
    Ex Fiat 126P
    Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
    Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
    Alfa Romeo 147 1.6 TS
    Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Код не вярвам да иска ,а и да иска трябва да го има залепен някъде отзаде по касетофона.При мен с този код проблеми няма при толкова сваляния на акумулатора.Относно монтажа на СД срещу 10 лв ти го монтирват навсякъде и после сам можеш да си го върнеш само да не са рязали кабели и да са го направили кадърно.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Tornado написа:
      ...Код не вярвам да иска ,а и да иска трябва да го има залепен някъде отзаде по касетофона....
      Е аджеба ква е идеята от код тогава? Да учиме крадците да познават цифрите ли? Кода мое го има само по сервизни книжки ако са наличниПо темата: не знам дали фабричното аудио на бравото е с евро букса. Ако да - свързват се 1:1 всички касетофони/ЦД-та (новите модели са с евро букса). Ово е стандарт
      FIAT Tipo 1,4mi - EX
      Alfa Romeo 146ti - EX
      Alfa Romeo 156 2,4JTD

Коментар

Фабричния касетофон е с евро букса. За кода не съм сигурен, но мисля, че ако пак го слагаш на твоята кола няма да го иска.Преди известно време ми изгоря бушона за касетофона и след като го смених не ми поиска код.
        Настоящата - Ford Focus ST
        Бившата - Bravo GT - мъничко, черничко, тук - там стъпва ...
        Франкенщайн - R.I.P.
        Fiat Ducato Heku Wohnmobill 530 '87 - НАБОРЪТ

Коментар

Мерси за отговорите. Искам да питам кода в какъв формат е т.е.колко символа се въвеждат, само цифри ли са или има и букви, или само букви ?Защото по книжката ми има разни неща писани с химикалка, ама не пише дали е код Иначе какво пише в книжката за кода (за съжаление е на италиански, но някойнеща се разбират, ако може някой да преведе)Eliminazione della protezione antifurtoE possibile eliminare la protezione antifurto disattivando il codicedell’autoradio (per es. quando viene smontata dalla vettura per eventuale riparazione)Доколкото ми позволява английския, пише, че може да се деактивира кода, например ако се налага поправка)Procedere nel modo sequente:- accendete l’autoradio premendo il tasto "ON"- mantenete premuto il tasto "TP" finche appare sul display la scritta "SAFE" per circa 3 secondi- digitate il numero di codice come spiegato predecentemente riguardo all’attivazione del codice- confermate il numero di codice mantenendo premuto il tasto "TP" finche appare sul display la scritta "CODE"- dopo circa 3 secondi l’autoradio e in funzione ed il codice e disattivatoNel caso di immissione di un codice errato, sul display compare la scritta "SAFE"In questo caso riprovate osservando gli intervalli di attesa tra i singoli tentativi.
          Ex Fiat 126P
          Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
          Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
          Alfa Romeo 147 1.6 TS
          Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Моя искаше код, но го имах за щастие както и всички документи с които си върви колата - сервизна книжка, ала-бала. Беше напечатан на едно картонче, на което с големи букви пише "CODE"
            Fiat Brava 1.6
            Дядо Коледа - директно от Лапландия http://vbox7.com/play:93526954
            Дядо Коледа - мерки за безопасност http://vbox7.com/play:488dccf8

Коментар

Working...
            X