здравейте.имам фиат уно 1.3 турбо IE и километража е дигитален.направо мога да кажа че не работи.стои на нула(0) и по някои път започва да отчита с каква скорост са движа.както си работи и изведнъж спира.ако някои знае да каже какъв е проблема или пък GSM на някои майстор.хора помагайте защото не знам с каква скорост се движа и е бая гадноооооо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
майстор за дигитално табло
Collapse
X
-
Re: майстор за дигитално табло
aco2727 написа:здравейте.имам фиат уно 1.3 турбо IE и километража е дигитален.направо мога да кажа че не работи.стои на нула(0) и по някои път започва да отчита с каква скорост са движа.както си работи и изведнъж спира.ако някои знае да каже какъв е проблема или пък GSM на някои майстор.хора помагайте защото не знам с каква скорост се движа и е бая гаднооооооex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT
-
незнам дали ме разбирате правилно но тя си има жило от скоростната кутия защото общия километраж е механичен а не електронен.само километража с каква скорост се движа е електронен.а може и да има някакъв датчик да предава скороста в цифри но незнам къде се намира.дали пък няма и проблем някаде в таблото?FIAT MAREA 1.9 TD ELX WEEKEND
Коментар
-
аз го смених жилото и привода защото бяха счупени.от тогава километража започна да върти но скоростомера пак не отчита.само когато си поиска тои и то за малко време.сутринта тръгнах за работа и тои заработи.спрях да затвора портата и като тръгнах пак не бачкаше.абе луда работа.може и да е хлабава връзка или някои датчик ама като не разбирам.FIAT MAREA 1.9 TD ELX WEEKEND
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар