Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помощ за фаровете за мъгла.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Помощ за фаровете за мъгла.

Не ми работят фаровете за мъгла.Проверих бушоните и крушките-не е от тях.Какво ще да е.
    FIAT PUNTO GT1 Kyron 2000xdi nisan serena 1.6

Re: Помощ за фаровете за мъгла.

tinalex написа:
    Не ми работят фаровете за мъгла.Проверих бушоните и крушките-не е от тях.Какво ще да е.
    Обичайното е да не работят от лош контакт при самите куплунзи на крушките. Почисти ги !
    Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
    Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Мисля че имат и реле ако то не работи а и копчето може да провериш ако не си сигурен че работи.
      FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Благодаря.

Коментар

И аз имам същия проблем не знам защо не работят, някои може ли да каже къде се намира това реле? Става въпрос за фиат Bravo
          Fiat Stilo 1.9 JTD

Коментар

Сега отивам да чета дебелата сервизна книжка на колата-ако още малко го отложа проблема и така ще си остане завинаги.Ако втъкна къде е ще пиша.

Коментар

Re: Помощ за фаровете за мъгла.

tinalex написа:
              Добре де, къде са тези бушони? В ляво под волана няма бушони за халогените!
              Space Star 1.9 DID

Коментар

Провери първо куплунзите отзад на самите халогени или жичките на крушките обикновенно ръждясват и не дават контакт
                Fiat Idea 05" 1.9 JTDm
                Lancia Ypsilon 06" 1.4 16v Momo design
                Ventura garage

Коментар

Mury_Alfata написа:
                  Провери първо куплунзите отзад на самите халогени ...
                  Както и останалите - отвори и почисти! При мен точно такъв беше случаят - от влагата вътре куплунгът яко беше зеленясъл, въпреки че отвън изглеждаше наред.
                  ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

ами вътре при самата крушка и при куплонга при нея няма окислявания! Явно е нещо друго!
                    Fiat Stilo 1.9 JTD

Коментар

До самите куплонги отпред на халогените проверих не достига ток,релето цъка иначе! Не знам какво може да е?
                      Fiat Stilo 1.9 JTD

Коментар

Оголи проводника преди куплунга и виж там има ли напрежение.Ако има-ясно,ако няма-продължаваш проверки към релето,като не забравяш да изолираш оголените участъци.А от релето излиза ли напрежение?
                        Fiat Tempra 1.8 i.e. DOHC SW

Коментар

Проблем и при Мареа . Нямам ток на буксите долу . някои да каже за наличие на реле или бушон ?
                          Фиат Мареа 1,9 ТД

Коментар

boksan написа:
                            Проблем и при Мареа . Нямам ток на буксите долу . някои да каже за наличие на реле или бушон ?
                            Релето е някъде зад жабката, трябва да я свалиш, а бушоните са долу вляво под волана.

Коментар

Working...
                            X